Onze denkwijze

Anders werken, samen groeien, dat is de kern waar het om draait bij Q-logic. Wij zijn een coöperatie die verder kijkt dan alleen het bemiddelen tussen talenten en opdrachtgevers. Onze recruitment consultants werken vanuit een intrinsieke motivatie waarbij vrijheid, verantwoordelijkheid en een persoonlijke benadering ervoor zorgen dat zowel wijzelf, als de kandidaat, als de opdrachtgever, in staat zijn om gezamenlijk de beste resultaten te behalen.

Anders werken

Q-logic kiest voor ‘anders werken’. Die werkwijze vind je o.a. terug in onze persoonlijke benadering en de kleine specialistische teams binnen het bedrijf. Onze consultants worden binnen de coöperatie beloond aan de hand van de resultaten. Zij hebben bij ons de volledige vrijheid om deze resultaten naar eigen inzicht te behalen. Het positieve gevolg: alleen de best passende kandidaten en vacatures.

Samen groeien

Q-logic staat ook voor ‘samen groeien’. Ons ideaal is om onze klanten en kandidaten te helpen groeien. Zo laten we in sommige gevallen onze klanten na afloop zelf bepalen welke beloning zij vinden passen bij onze dienstverlening (klik hier voor onze voorwaarden). Die mogelijkheid bieden wij graag om te laten zien hoeveel belang we hechten aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de gezamenlijke groei die we nastreven.

Lees hier meer over onze visie.
Benieuwd naar de mensen achter Q-logic? Ga naar 
onze coöperatie en mensen voor een kennismaking met onze werkwijze en collega's.

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2020 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close