WERKEN BIJ Q-LOGIC

Aan het roer van je eigen avontuur!

Heb jij recruitmentervaring en wil jij voor jezelf beginnen, maar liever niet alleen? Dan hebben wij je veel te bieden.

Q-logic is de enige arbeidsbemiddelaar in Nederland die zich heeft georganiseerd als coöperatie. ‘Anders werken, samen groeien’  is onze filosofie. Zo kan het dat bij ons zo’n 35 zelfstandig recruitmentondernemers samenwerken in kleine, specialistische teams. 

Vrij als een vogel
Beklemmende targets, KPI’s, prestatiedruk rond omzet en marges, vaste kantoortijden? Niet bij Q-logic. Bij ons bepaal jij als zelfstandig ondernemer helemaal zélf hoe, waar en wanneer je werkt. Voor de file naar huis, thuiswerken of lange vakanties; het kan allemaal.

In de praktijk
In jouw werk kun je altijd rekenen op behulpzame collega’s met wie je kennis en business deelt. Ook maak je gebruik van alle faciliteiten en ondersteunende diensten van Q-logic. En nemen we jou je financiële administratie uit handen.

Zo kun jij je volle aandacht richten op je werk en doen waar je zo goed in bent: de beste talenten verbinden met de juiste organisaties. 

Heb je nog een laatste zetje nodig? Weet dan dat we je, als je dat wilt, ook financieel kunnen ondersteunen tijdens het eerste halfjaar van je ondernemerschap.

Heb jij jezelf al bewezen als sterke recruitment professional? En wil jij het ‘samen zelfstandig ondernemen’-avontuur met ons aangaan? Dan maken we graag kennis met je! Stuur jouw open sollicitatie naar info@q-logic.nl of bel 020 76 01 970.

Ook als klein recruitmentbureau (maximaal 4 m/v), kun je je bij ons aansluiten. Wil je meer weten over onze diensten? Of kunnen we je helpen met een andere vraag? Bel of mail ons gerust.

Cathalijne Meijer, partner en managing consultant Marketing & Communicatie: “Q-logic gelooft dat ervaren recruitment consultants het beste tot hun recht komen als ze maximale vrijheid hebben bij de invulling van hun werk. Die visie deel ik! En ik blij deel uit te maken van deze club. Ik heb sterke sparringpartners om me heen, vrijheid in ondernemerschap én een kantoor met allerlei ondersteunende faciliteiten. Zo kan ik me volledige richten op hetgeen waarin ik goed ben en gelukkig van wordt: de vragen en wensen van mijn kandidaten en opdrachtgevers op de best mogelijke manier vervullen.”

Rob Litjens, managing partner en initiatiefnemer Q-logic: “De beslissing om ons bedrijf te runnen als netwerkorganisatie, is de beste ooit geweest. Waarom? We zijn een club betrokken mensen die werken vanuit het hart – onze persoonlijke purpose – en eigenaarschap nemen. Iets wat onze klanten en kandidaten iedere dag opnieuw merken. Ons bedrijf groeit en de kwaliteit van onze dienstverlening is hoog. Mijn eigen rol binnen Q-logic veranderde ook 180 graden; van controlerend micromanager naar ondersteunend en faciliterend aan een vrije manier van werken. Het maakt mij een gelukkiger mens en een betere ondernemer.”

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.