Q-LOGIC CONSULTANCY

Cees Robbertsen
Q-logic Consultancy & Training

M: c.robbertsen@q-logic.nl
T: 06 3485 9019

Als professional begrijp ik heel goed dat bedrijfscultuur een belangrijk onderdeel is van een efficiente werkomgeving. Houding, gedrag en communicatie zijn daarom de belangrijkste onderwerpen in onze trainingen. Door mijn pragmatische, open minded, intermenselijke en daadkrachtige aanpak is vaak snel duidelijk wat er nodig is om ook daadwerkelijk samen winst te boeken.

“Waarde toevoegen, dat kun je aan Cees over laten. Steeds vaker onderkennen we de noodzaak van de ontwikkeling van de menselijke skills van de planner. Of dat een planner in het ziekenhuis is, een capaciteitsmanager in het klantcontactcentrum of de flexplanner in de ouderenzorg, zicht op deze skills krijgen is belangrijk voor onze opdrachtgevers. De Big Fifty draagt bij aan de kwaliteit van onze vakinhoudelijke assessments.

De fijne, heldere en snelle communicatie dragen bij aan het succes!”

Pepijn Martens – Spril

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Claudia Alberts

Q-logic Consultancy & Training

M: c.alberts@q-logic.nl
T: 06 5230 4916

Ik ben ervan overtuigd dat goede medewerkers het verschil maken voor organisaties en dat zij bepalend zijn voor de cultuur.

Het vinden en binden van goede mensen start bij professioneel en doelgericht recruitment. Met een gericht plan voor jouw organisatie werf ik (startende) recruiters die na een Q-logic recruitment traineeship kwaliteit kunnen leveren.

Centraal in het traineeship staan ontwikkeling, impact en aanstekelijk enthousiasme voor het recruitmentvak. No-nonsense en met aandacht voor ieders talent.

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.