Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Sales recruitment in Enschede

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega die perfect binnen je team past? Of ben je zelf werkzoekende en wil je aan de slag bij een bedrijf waar je al je talenten kunt benutten? Dan ben je bij Q-Logic aan het juiste adres, want wij zijn specialist op het gebied van sales recruitment in Enschede! Wij gaan aan de slag om een perfecte match te vinden tussen werkgever en werkzoekende. Wil je meer weten over Q-Logic, sales recruitment in Enschede of de beschikbare vacatures? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar nieuwe collega’s?

Het vinden van een nieuwe medewerker die geschikt is voor een vacante positie, en die bovendien goed binnen het team past, is niet eenvoudig.

Wat ons verbaast is dat veel werkgevers enkel letten op de lengte van het cv, en daarbij andere factoren uit het oog verliezen.

Wanneer je kiest voor sales recruitment in Enschede door Q-Logic, besteden we aandacht aan een mix van factoren. Denk hierbij onder andere aan kennis, persoonlijkheid en vaardigheden. Wij weten precies waar we allemaal op moeten letten om de juiste persoon voor de functie te selecteren. Wij vinden in ons netwerk ongetwijfeld de beste kandidaat.

sales recruitment enschede

Aan het werk bij je droombaan

Ben jij juist op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan helpt Q-Logic. Dat doen we door de beschikbare vacatures van bedrijven in ons netwerk te vergelijken met jouw sterktes en ontwikkelpunten. Zo vinden we een match voor een baan waar jij je helemaal op je plek voelt. Je kunt bij ons naast sales recruitment in Enschede ook terecht voor verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten. Niet alleen starters en young professionals kunnen hier gebruik van maken, maar ook mensen die al jarenlang aan de slag zijn op de arbeidsmarkt profiteren van deze trajecten. Wil jij aan de slag als topman of topvrouw? Dan gaan wij als sales recruitment bureau aan de slag met ‘executive search’. Dat betekent dat we ervaren, betrouwbare en integere kandidaten zoeken die een topfunctie gaan bekleden binnen een bedrijf in ons netwerk.

Wie is Q-Logic?

Q-Logic wertk al jarenlang als sales recruitment bureau in Enschede. Wij zijn begonnen in 2014, en hebben in de loop der jaren een zeer indrukwekkend netwerk opgebouwd. Naast sales recruitment verbinden we overigens ook werkgevers en werkzoekende in andere branches. Denk hierbij onder andere aan:

 • Finance
 • Marketing
 • Business support
 • IT
 • Engineering

Neem contact op

Wil jij de hulp inschakelen van Q-Logic voor sales recruitment in Enschede? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe medewerker die binnen je team past, of wanneer je zelf een nieuwe baan zoekt, wij gaan voor je aan de slag. Neem contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 020-7601970 of een mail sturen naar info@q-logic.nl. Je vindt je nieuwe collega of baan via sales recruitment in Enschede door Q-Logic!

  Meer informatie?  Versturen