Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Sales recruitment in Breda

Ben je op zoek naar een nieuwe collega die perfect binnen je team past? Of wil je juist bij een nieuwe werkgever beginnen? Kies dan voor Q-Logic, specialist op het gebied van sales recruitment in Breda! Wij maken de connectie tussen werkzoekenden en werkgevers via ons extensieve netwerk. Wil je meer weten over Q-Logic, sales recruitment in Breda of de vacatures die in ons netwerk beschikbaar zijn? Neem contact met ons op!

Vind nieuwe medewerkers

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe collega, is het vinden van de juiste persoon voor de job een ware uitdaging.

Veel werkgevers maken de fout om enkel naar het cv te kijken, en andere factoren niet mee te nemen in hun beslissing voor een nieuwe collega.

Wanneer je Q-Logic inschakelt voor sales recruitment in Breda, besteden we aandacht aan een mix van factoren. Zo kijken we natuurlijk naar de werkervaring, maar ook naar kennis, persoonlijkheid en vaardigheden. Zo vinden wij de kandidaat die perfect binnen de beschikbare functie in jouw bedrijf past.

sales recruitment breda

Werken bij je droombaan

Ben je juist op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan kun je natuurlijk gebruik maken van het netwerk van Q-Logic en sales recruitment in Breda. Wij helpen je met het vinden van een droombaan in ons netwerk waar je talenten echt tot hun recht komen. Naast sales recruitment in Breda kun je overigens ook bij ons terecht voor verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten. Deze zijn niet alleen beschikbaar voor starters en young professionals, maar ook mensen met jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt kunnen hiervan profiteren. Ben je op zoek naar een bedrijf waar je aan de slag kunt als topman of -vrouw? Schakel ook dan de hulp in van Q-Logic. Wij gaan namelijk voor bedrijven op zoek naar betrouwbare en integere kandidaten die een topfunctie gaan bekleden bij een bedrijf in ons netwerk.

Wie zijn wij?

Al jarenlang vertrouwen zowel werkzoekenden als werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe collega’s op de services van Q-Logic voor sales recruitment in Breda. In 2014 zijn wij begonnen, en in de loop der jaren hebben we een indrukwekkend netwerk van professionals en bedrijven opgebouwd. Naast sales recruitment gaan we ook aan de slag binnen andere branches, zoals:

 • Finance
 • Marketing
 • Business support
 • IT
 • Engineering

Contact opnemen

Kun jij de hulp van Q-Logic gebruiken voor sales recruitment in Breda? Neem dan contact met ons op en vind die nieuwe medewerker die perfect binnen je team past, of ga aan de slag bij je droombaan! Vul hier op de site het contactformulier in, en wij benaderen je zo snel mogelijk. U kunt ook meteen telefonisch contact opnemen door te bellen naar 020-7601970, of benader ons door een mail te sturen naar info@q-logic.nl. Je nieuwe collega of een nieuwe baan vind je via sales recruitment in Breda door Q-Logic!

  Meer informatie?  Versturen