Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Sales recruitment in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in sales? Of ben je een werkgever met een openstaande vacature en wil je hiervoor een kandidaat vinden die perfect binnen het team past? Schakel dan Q-Logic in voor sales recruitment in Amsterdam! Wij verbinden werkzoekenden en werkgevers met elkaar door middel van een extensief netwerk. Wil je meer weten over onze werkzaamheden in sales recruitment? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook alvast een kijkje nemen tussen het aanbod aan vacatures, gewoon hier op de site.

Maak het verschil!

Wanneer je wilt beginnen met een nieuwe baan, helpt Q-Logic je door middel van sales recruitment in Amsterdam. Maar wat houdt dit precies in?

Wanneer je je aanmeldt bij Q-Logic, sluit je je aan bij ons grote netwerk. Dit netwerk bestaat aan de ene kant uit werkzoekenden, en aan de andere kant uit bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Wij gaan samen met jou op zoek naar een vacature die helemaal aansluit op je talenten. Dit doen we overigens niet alleen voor starters en young professionals. Ook wanneer je al jarenlang ervaring hebt en toe bent aan een nieuwe uitdaging, kun je met ons contact opnemen.

Wij zijn namelijk ook actief in het zogenaamde ‘executive search’. Dit houdt in dat bedrijven ons inschakelen voor het vinden van een betrouwbare professional die een topfunctie gaat bekleden. Wordt jij die nieuwe topman of topvrouw? Neem contact op met Q-Logic voor sales recruitment in Amsterdam, en we bespreken samen alle mogelijkheden.

sales recruitment amsterdam

Vind je nieuwe collega

Natuurlijk kunnen niet alleen werkzoekenden contact met ons opnemen. Wij gaan ook aan de slag met het vinden van je nieuwe collega door middel van sales recruitment in Amsterdam. Wanneer je een vacature hebt voor een functie binnen je bedrijf, gaan wij op zoek naar de kandidaat die het beste aansluit op deze functie. Hierbij kijken we niet alleen naar de persoon met het dikste cv of de meeste vlieguren, maar houden we rekening met een mix van factoren. Denk hierbij aan kennis, kunde, persoonlijkheid en skills. Wil jij onze hulp inschakelen voor het vinden van een nieuwe collega? Neem dan contact op.

Wie zijn wij?

Q-Logic is al sinds 2014 actief met sales recruitment in Amsterdam. Wij vinden de juiste match tussen werkzoekende en een openstaande vacature. Hiervoor gebruiken we ons grote netwerk. Wij waren de eerste arbeidsbemiddelaar in Nederland die werkte als netwerkcoöperatie. Bij ons kun je overigens niet alleen terecht voor sales recruitment. We richten ons ook op andere branches, zoals:

 • Finance
 • Marketing
 • Business support
 • IT
 • Engineering

Contact opnemen

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe baan in sales, of ben je op zoek naar een werknemer die perfect aansluit binnen je team? Neem contact op met Q-Logic voor sales recruitment in Amsterdam! Je kunt hier op de site het contactformulier invullen, maar we zijn ook telefonisch bereikbaar via 020-7601970 of door een mail te sturen naar info@q-logic.nl. Wanneer je een nieuwe baan, of een nieuwe collega zoekt, schakel je Q-Logic in voor sales recruitment in Amsterdam!

  Meer informatie?  Versturen