Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Sales recruitment in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega? Of zoek je een nieuwe baan in sales? Bij Q-Logic ben je aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van sales recruitment in Amersfoort. In ons grote netwerk vinden we een match tussen bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe medewerker Wil je meer weten over sales recruitment in Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook de beschikbare vacatures hier op de site vinden.

De perfecte kandidaat voor je vacature

Werkgevers die op zoek zijn naar een nieuwe medewerker, focussen veel zich veelal op het cv van de kandidaten. Echter is een dik cv niet automatisch een indicatie dat de medewerker ook binnen de functie past. Ook factoren als persoonlijkheid, kennis, kunde en skills spelen erin mee.

Wanneer je kiest voor sales recruitment in Amersfoort door Q-Logic, houden wij met al deze factoren rekening. In ons netwerk vinden we ongetwijfeld de nieuwe medewerker voor je bedrijf, wiens talenten aansluiten op de positie die vrijgekomen is.

sales recruitment amersfoort

Aan het werk bij je droombaan

Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. Wij gaan op zoek naar een vacature die bij je past aan de hand van je sterktes en je ontwikkelpunten. Ook organiseren we leer- en ontwikkelingstrajecten voor zowel starters en young professionals als personen die al enige jaren actief zijn op de arbeidsmarkt. Tot slot gaan we als sales recruitment bureau op zoek naar kandidaten voor topfuncties binnen bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een positie in het bestuur van een bedrijf. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar betrouwbare en integere kandidaten. Hier op de site vind je verschillende vacatures op het gebied van sales.

Wie zijn wij?

Q-Logic is al jarenlang expert op het gebied van sales recruitment in Amersfoort. Wij hebben sinds 2014, het jaar waarin we begonnen zijn, een indrukwekkend netwerk opgebouwd. Naast sales recruitment zijn we overigens ook actief in andere branches, waaronder:

 • Finance
 • Marketing
 • Business support
 • IT
 • Engineering

Neem contact op

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe medewerker, of als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging op professioneel vlak, neem je contact op met Q-Logic voor sales recruitment in Amersfoort. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 020-7601970 of een mail sturen naar info@q-logic.nl. Vind je nieuwe collega of je nieuwe baan door middel van sales recruitment in Amersfoort van Q-Logic!

  Meer informatie?  Versturen