Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
  • Vacatures tot € 80.000
  • Trusted advisor
  • Multichannel-search
  • Vast en interim

Variabele prestatie fee-model

Het ‘variabele prestatie fee-model’ is een unieke, innovatieve constructie, waarbij jij als opdrachtgever invloed hebt op de kwaliteit en prijs van onze dienstverlening.** Het gevolg? De best mogelijke dienstverlening die we voor iedere nieuwe procedure kunnen aanpassen.

Hoe beter ons werk, hoe hoger de fee

De fee is afhankelijk van een aantal beoordelingsfactoren. Hoe beter de geleverde inspanning tijdens de procedure, hoe beter je de procedure beoordeelt, des te hoger de fee. Deze meet- ofwel beoordelingsfactoren zijn bijvoorbeeld: kwantiteit en/of kwaliteit van de aangeleverde cv’s, kwaliteit van de persoonlijkheidsmatch met de organisatiecultuur, de begeleiding van Q-logic tijdens de procedure, etc.

Samen vastgestelde beoordelingsfactoren

We stellen deze beoordelingsfactoren vooraf, en samen met jou vast. Na afloop van de procedure beoordeel je zelf het hele proces en bepaalt de fee. Dit is altijd op basis van ‘no cure, no pay’: je betaalt pas als de juiste match is gemaakt en je nieuwe medewerker in dienst is getreden. Bij deze constructie zijn de advertentiekosten inbegrepen.

** Voor het variabele prestatie fee-model gelden speciale voorwaarden. Deze kun je opvragen via info@q-logic.nl. In alle andere gevallen gelden onze algemene voorwaarden voor het klassieke Werving- en Selectiemodel.

    Meer informatie?    Versturen