Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Recruitment solutions in Enschede

Ben jij op zoek naar de baan van je dromen? Of heb je als werkgever een openstaande vacature en zoek je een nieuwe collega die perfect binnen je team past? Schakel dan de hulp in van Q-Logic, hét recruitment bureau in Enschede. Als werkzoekende helpen we je met het vinden van een baan die perfect bij je past. Voor werkgevers gebruiken we ons grote netwerk om een kandidaat te vinden wiens talenten helemaal bij de openstaande positie passen. Door recruitment in Enschede vinden we de perfecte match tussen werkgever en werkzoekende. We vertellen je graag meer over ons recruitment bureau. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen, of eens kijken tussen de beschikbare vacatures.

Wie zijn wij?

Q-Logic is een gespecialiseerd recruitment bureau in Enschede. Al sinds 2014 bieden wij recruitment solutions voor werkgevers en werkzoekenden. We zijn een arbeidsbemiddelaar die werkt als netwerkcoöperatie. Wij zijn het eerste bureau in Nederland dat op deze manier te werk ging. Wij bieden recruitment solutions in Enschede in veel verschillende branches, waaronder:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Marketing
 • Engineering

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, of als werkgever zoekt naar een nieuwe collega, vinden wij het binnen ons grote netwerk.

recruitment enschede

Zo vind jij je droombaan

Het vinden van je droombaan hangt niet volledig af van recruitment in Enschede. Ook je persoonlijke ontwikkeling speelt hier een belangrijke rol in. Wij willen zowel young professionals als mensen met jarenlange ervaring de kans bieden om zich persoonlijk te ontwikkelen. Dat doen we door middel van verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten. Lijkt dit je interessant? Neem dan eens contact met ons op.

Executive recruitment solutions in Enschede

Q-Logic helpt niet alleen young professionals om een start te maken op de arbeidsmarkt. Wij bieden ook recruitment solutions in Enschede via ‘executive search’. Dit houdt in dat we voor ervaren, betrouwbare vakmensen op zoek gaan naar een baan in een topfunctie. Wij verbinden inspirerende leiders aan organisaties die op zoek zijn naar een topman of -vrouw. Wil jij bijdragen aan het succes van een bedrijf? Met onze recruitment solutions in Enschede maken we dat mogelijk.

Recruitment door Q-Logic

Ben jij op zoek naar een gedreven, leergierige, hardwerkende nieuwe collega binnen je bedrijf? Of ben jij deze persoon maar ben je nog op zoek naar een vacature die perfect bij je past? Neem contact op met recruitment bureau Q-Logic in Enschede. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 020-7601970 of door een mail te sturen naar info@q-logic.nl. Q-Logic verbindt werkgever en werkzoekende door middel van recruitment solutions in Enschede.

  Meer informatie?  Versturen