Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Recruitment in Breda

Wanneer je op zoek bent naar de baan van je dromen, of wanneer je als werkgever een nieuwe collega zoekt die precies binnen je team past, ben je bij Q-Logic aan het juiste adres! Als recruitment bureau in Breda gaan we aan de slag met het vinden van de perfecte match tussen werkzoekende en werkgever. Hiervoor gebruiken we ons zeer extensieve netwerk. Wil je meer weten over onze recruitment solutions in Breda? Lees dan verder, of neem direct contact met ons op. Neem ook eens een kijkje tussen de beschikbare vacatures hier op de site.

Wie zijn wij?

Q-Logic is specialist op het gebied van recruitment solutions in Breda. In 2014 zijn we begonnen als recruitment bureau, en we gaan al sinds die tijd op zoek naar de beste kandidaten voor openstaande vacatures. Wij waren in de markt de eerste arbeidsbemiddelaar die werkte als netwerkcoöperatie in Nederland. Wij bieden recruitment solutions in Breda in verschillende branches, waaronder:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Marketing
 • Engineering

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, of een nieuwe collega, ben je bij ons recruitment bureau dus aan het juiste adres.

recruitment breda

Je droombaan vinden

Goede recruitment in Breda is niet de enige factor die meespeelt wanneer jij je droombaan wil vinden. Ook je persoonlijke ontwikkeling speelt een belangrijke rol. Daarom biedt Q-Logic naast recruitment solutions ook verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten voor zowel young professionals als personen die al enige tijd actief zijn op de arbeidsmarkt. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Executive recruitment in Breda

Als recruitment bureau bieden we dus ook opties voor meer ervaren werknemers op de arbeidsmarkt. Dit doen we onder andere door executive recruitment solutions in Breda. Dit houdt in dat we op zoek gaan naar kandidaten voor een toppositie binnen een bedrijf. Ben jij de betrouwbare kandidaat met ervaring die aan de slag gaat als topman of -vrouw? Dan verbinden wij je aan een bedrijf dat een openstaande vacature heeft voor een hoge positie. Door de recruitment in Breda van Q-Logic speel jij straks een grote rol in het succes van een bedrijf!

Contact opnemen

Wil jij meer weten over recruitment in Breda door Q-Logic? Neem dan contact met ons op! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 020-7601970 of door een mail te sturen naar info@q-logic.nl. Q-Logic verbindt werkzoekenden en werkgevers door middel van recruitment in Breda.

  Meer informatie?  Versturen