Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Recruitment solutions in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een baan die helemaal bij je past? Schakel dan de hulp in van een recruitment bureau in Amsterdam: Q-Logic! Wij gaan samen met jou op zoek naar een positie binnen een bedrijf waar jij je helemaal op je plek voelt! Hoe we dat doen? We vertellen er graag meer over. Twijfel ook niet om eens contact op te nemen, of een kijkje te nemen tussen de beschikbare vacatures.

Wie zijn wij?

Wij zijn Q-Logic, specialist in recruitment solutions in Amsterdam. Wij zijn een arbeidsbemiddelaar die werkt als een netwerkcoöperatie. Dat maakt ons uniek in Nederland. Als recruitment bureau spelen we snel in op de altijd veranderende arbeidsmarkt. In ons netwerk vind je een groot aantal vacatures in verschillende sectors. Denk onder andere aan banen in:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Marketing
 • Engineering

En nog veel meer! Q-Logic biedt dus vele recruitment solutions in Amsterdam.

recruitment amsterdam

Kansen voor gedreven professionals

Ons doel is om jou als gedreven professional een kans te bieden, namelijk de kans om jouw droombaan te vinden. Daar houdt onze taak echter niet op. Wij helpen je namelijk niet alleen door middel van recruitment in Amsterdam, maar we willen je ook zien groeien. Daarom kun je bij Q-Logic terecht voor interessante leer- en ontwikkeltrajecten. Wij geloven namelijk dat een investering in je talenten zal leiden tot meer werkgeluk.

Het executive recruitment bureau in Amsterdam

Je kunt niet alleen contact opnemen met Q-Logic wanneer je als young professional op zoek bent naar een nieuwe baan, want wij bieden als recruitment bureau in Amsterdam ook unieke mogelijkheden voor ‘executive search’: vacatures voor topfuncties. Ons doel is om inspirerende leiders op zoek naar een nieuwe uitdaging te verbinden met organisaties op veel verschillende functiegebieden. Wil jij bijdragen aan het succes van een organisatie? Wij bieden de recruitment solutions in Amsterdam.

Laat recruitment aan Q-Logic over

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, kun je dus bij Q-Logic terecht. Maar wil jij als werkgever nu de recruitment in Amsterdam aan ons overlaten? Sluit je dan aan bij ons netwerk! Wij vinden de professional die precies bij de openstaande positie binnen jouw bedrijf past. Of het nu gaat om een vaste- of interim-(top)positie, wij vinden de juiste kandidaat!

Neem contact op

Ben jij die gedreven, leergierige, hardwerkende young professional op zoek naar een baan? Of ben jij als werkgever juist op zoek naar een nieuwe medewerker die binnen deze omschrijving past? Neem dan contact op met ons recruitment bureau in Amsterdam: Q-Logic! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 020-7601970 of stuur een mail naar info@q-logic.nl. Met onze recruitment solutions in Amsterdam vindt Q-Logic gegarandeerd de perfecte match tussen werkzoekende en vacature!

  Meer informatie?  Versturen