Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Recruitment in Amersfoort

Wanneer je op zoek bent naar een baan die perfect bij je past, schakel je hét recruitment bureau van Amersfoort in: Q-Logic! Samen met jou gaan we op zoek naar een vacature voor de perfecte positie waar jij je helemaal op je gemak voelt. Ben je juist een werkgever op zoek naar een nieuwe collega? Ook dan helpt Q-Logic met recruitment in Amersfoort. We vertellen graag meer over hoe we dat doen. Echter kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen, of een kijkje nemen tussen de beschikbare vacatures.

Wie zijn wij?

Q-Logic is een specialist op het gebied van recruitment solutions in Amersfoort. Wij zijn in 2014 begonnen als recruitment bureau. We zijn een arbeidsbemiddelaar die werkt als netwerkcoöperatie. Hiermee waren wij de eerste in Nederland. Als recruitment bureau gaan we in Amersfoort aan de slag met het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werkzoekende. Dit doen we in een groot aantal branches, waaronder:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Marketing
 • Engineering

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, of wanneer je als werkgever een openstaande vacature hebt, kun je op Q-Logic rekenen voor recruitment in Amersfoort.

recruitment amersfoort

Kans om je droombaan te vinden

Wij willen jou als gedreven professional helpen om je droombaan te vinden. Dat doen wij niet alleen door middel van recruitment in Amersfoort. Een groot onderdeel van het vinden van de positie waar jij je helemaal op je plek voelt is namelijk ook persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij interessante leer- en ontwikkelingstrajecten aan. Ben je benieuwd wat we je allemaal kunnen bieden? Neem dan gerust contact op!

Executive recruitment in Amersfoort

Wij hebben veel openstaande vacatures voor young professionals die een start willen maken op de arbeidsmarkt. Echter bieden we onze recruitment solutions ook aan via ‘executive search’, ofwel vacatures voor topfuncties. Wij zijn op zoek naar inspirerende leiders die wij verbinden aan een organisatie waar ze op zoek zijn naar een betrouwbare collega in een hoge functie. Wanneer je bij wilt dragen aan het succes van een bedrijf, ben je met de recruitment solutions van Q-Logic in Amersfoort dus op de juiste plek.

Recruitment door Q-Logic

Ben jij de gedreven, leergierige, hardwerkende professional op zoek naar een nieuwe baan? Of ben je als werkgever juist op zoek naar een nieuwe collega die bij deze omschrijving past? Neem contact op met recruitment bureau Q-Logic in Amersfoort. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 020-7601970 of stuur een mail naar info@q-logic.nl. Q-Logic verbindt werkzoekende en werkgever door middel van recruitment solutions in Amersfoort!

  Meer informatie?  Versturen