WERKEN BIJ Q-LOGIC

Aan het roer van je eigen avontuur!

Je hebt al behoorlijk wat recruitmentervaring in je rugzak zitten en misschien denk jij er over om voor jezelf te beginnen. Dat is altijd een leuk en spannend moment, want er komen van allerlei vragen op je af als je over zelfstandigheid nadenkt. Bijvoorbeeld; hoe start je dan? Waar moet je mee beginnen? Is mijn netwerk wel groot en solide genoeg? Wil je alleen werken of liever met anderen samenwerken? Wil je dan bijvoorbeeld ook je eigen huisstijl, website  & ATS bouwen en onderhouden of wil je genieten van het comfort van een club waar dat al geregeld is! Bij Q-logic hebben wij je veel te bieden.

Of je nou bemiddelt in Technische, IT, Legal of Finance of onderwijs professionals, bij Q-logic is er altijd plek voor je! Ook als je een discipline met je meebrengt die wij nog niet hebben, voel je welkom om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!  Jouw dromen, jouw doelen, jouw avontuur. Wij faciliteren je vanuit onze club met de dingen die je nodig hebt om goed je werk te doen, jij bepaalt je eigen succes.

Q-logic is de enige arbeidsbemiddelaar in Nederland die zich heeft georganiseerd als coöperatie. ‘Werkgeluk voor iedereen’ is onze filosofie. Dat is de reden dat er op dit moment zo’n 30 zelfstandig recruitmentondernemers samenwerken in kleine, specialistische teams.

Bij Q-logic ben je zo vrij als een vogel Beklemmende targets, KPI’s, prestatiedruk rond omzet en marges, vaste kantoortijden en wekelijkse overleggen? Dat vind je allemaal niet bij Q-logic. Bij ons bepaal jij als zelfstandig ondernemer helemaal zélf hoe, waar en wanneer je werkt. Voor de file naar huis, thuiswerken of lange vakanties; het kan allemaal. Wij geloven er heel erg in dat je pas echt succesvol bent als je ook lekker in je vel zit en dus gelukkig bent met wat je doet. Bij de meesten van ons draait dat om een solide balans in werk en privé, het succesvol zijn in het ondernemen is daarbij een logisch gevolg. 

Nynke de Groot
Partner / Managing Consultant IT
M: n.de.groot@q-logic.nl
T: 06 3178 6540

Koen van Geel
Associate / Senior Consultant Finance
M: k.vangeel@q-logic.nl
T: 06 5091 8144

Rob Litjens
Managing Partner
M: r.litjens@q-logic.nl
T: 06 4302 0453

Chuw Dan Hu
Associate / Senior consultant Finance
M: c.hu@q-logic.nl
T: 06 365 37562

“ECHT GOED LUISTEREN EN ONDERZOEK DOEN NAAR WAT NODIG IS”

Dirk Renders, Commercieel Directeur DPG Media

Blijf op de hoogte!

Volg ons via onze social media kanalen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.