Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Marketing recruitment in Enschede

Ben jij als werkgever op zoek naar een nieuwe collega die perfect binnen je team past? Of ben je juist werkzoekend, en wil je een baan vinden waarin jouw talenten tot hun recht komen? Schakel Q-Logic in, dé expert in marketing recruitment in Enschede! Wij maken gebruik van ons zeer uitgebreide netwerk om werkgever en werkzoekende met elkaar te verbinden. Wil je meer te weten komen over marketing recruitment in Enschede? Neem contact met ons op of neem een kijkje tussen de vacatures die hier op de site staan.

Nieuwe collega’s vinden

Het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande positie binnen je bedrijf is geen eenvoudige opdracht. Er zijn namelijk heel veel factoren waar je rekening mee moet houden. Door alleen waarde te hechten aan de lengte van het cv, vind je in de meeste gevallen niet de persoon die het beste binnen je team past.

Wanneer je Q-Logic inschakelt voor marketing recruitment in Enschede gebruiken we ons grote netwerk om een kandidaat te vinden die echt geschikt is voor de functie. Hierbij kijken we naar een mix van factoren als kennis, kunde, persoonlijkheid en skills.

Wil je weten wat marketing recruitment in Enschede voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

marketing recruitment enschede

Werken in je droombaan

We helpen dus werkgevers met het vinden van een geschikte kandidaat voor een bepaalde functie, maar wat als je nu als medewerker aan de slag wilt gaan bij een nieuw of ander bedrijf? Ook dan kun je je aansluiten bij het netwerk van Q-Logic. Wij doen er alles aan om een bedrijf te vinden waar jij helemaal op je plek bent. Dit doen we overigens niet alleen voor starters en young professionals. Ook wanneer je al jaren ervaring hebt, kan Q-Logic een geschikte positie voor je vinden. Dat doen we onder het concept ‘executive search’: de geschikte kandidaat vinden voor topfuncties binnen een bedrijf. Wil jij binnenkort aan de slag in een nieuwe functie waar je talenten tot hun recht komen? Neem dan contact met ons op.

Wat doet Q-Logic?

Q-Logic is hét bedrijf dat door middel van marketing recruitment in Enschede werkgevers en werkzoekenden met elkaar verbindt. Wij waren de eerste arbeidsbemiddelaar in Nederland die werkte als netwerkcoöperatie. Al sinds 2014 gaan wij namelijk aan de slag. Je kunt ons overigens niet alleen inschakelen voor marketing recruitment, maar we bieden ook hulp in andere branches, zoals:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Eenvoudig contact opnemen

Wil je de hulp inschakelen van Q-Logic voor marketing recruitment in Enschede? Neem dan contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 020-7601970 of door een mail te sturen naar info@q-logic.nl. Wanneer je een nieuwe baan of collega zoekt, schakel je Q-Logic in voor marketing recruitment in Enschede!

  Meer informatie?  Versturen