Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Marketing recruitment in Breda

Zoek jij een nieuwe collega die precies binnen jouw team past? Of ben je juist op zoek naar een baan waarin je talenten helemaal tot hun recht komen? Dan ben je bij Q-Logic aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van marketing recruitment in Breda. Door gebruik te maken van ons grote netwerk verbinden wij werkgevers met werkzoekende die perfect binnen het bedrijf passen. Wil je meer weten over marketing recruitment in Breda? Neem dan gerust contact met ons op, en neem ook eens een kijkje tussen de beschikbare vacatures hier op de site.

Vind je nieuwe collega’s

Een nieuwe collega vinden die helemaal past bij de openstaande positie binnen je bedrijf, is voor veel werkgevers een ware uitdaging. Je moet namelijk met zeer veel factoren rekening houden. Veel werkgevers letten bijvoorbeeld alleen op de lengte van het cv van de kandidaat. Ze hechten enkel waarde aan ervaring.

Schakel je Q-Logic in voor marketing recruitment in Breda, dan letten we op een mix van verschillende factoren. Zo komen ook kennis, kunde, persoonlijkheid en vaardigheden aan bod wanneer we op zoek gaan naar een geschikte kandidaat.

Wanneer je contact opneemt met Q-Logic vertellen we je graag wat marketing recruitment in Breda voor jouw bedrijf kan betekenen.

marketing recruitment breda

Vind je droombaan via Q-Logic

We helpen natuurlijk niet alleen werkgevers om de geschikte kandidaat voor een bepaalde positie te vinden. Ook wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe baan, kun je Q-Logic inschakelen. Wij zetten namelijk alles op alles om een positie te vinden binnen een bedrijf waar jij je helemaal op je plek voelt. Dat doen we overigens niet alleen voor starters en young professionals, maar ook voor mensen met jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt. Dat doen we onder andere via ‘executive search’. Dit houdt in dat we de geschikte kandidaat vinden voor een topfunctie binnen een bedrijf. Wanneer je dus aan de slag wilt bij een nieuwe functie waar je talenten tot hun recht komen, neem je contact op met Q-Logic!

Wie zijn wij

Q-Logic is hét bedrijf dat door werkgevers en werkzoekenden met elkaar verbindt door middel van marketing recruitment in Breda. Wij waren de eerste arbeidsbemiddelaar in Nederland die werkte als netwerkcoöperatie. We begonnen hiermee namelijk al in 2014. Overigens kun je ons niet alleen inschakelen voor marketing recruitment, maar we verbinden werkzoekenden en werkgevers ook in andere branches, waaronder:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Neem contact met ons op

Wil jij de hulp inschakelen van Q-Logic voor marketing recruitment in Breda? Dan kun je contact met ons opnemen door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 020-7601970 of door een mail te sturen naar info@q-logic.nl. Zoek jij een nieuwe collega, of een nieuwe baan? Neem dan contact op met Q-Logic voor marketing recruitment in Breda!

  Meer informatie?  Versturen