Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Werkzoekenden en werkgevers verbonden

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de marketing? Of zoek je als werkgever een nieuwe medewerker die precies binnen je team past? Schakel dan Q-Logic in voor marketing recruitment in Amsterdam! Wij gebruiken ons zeer extensieve netwerk om werkgevers en werkzoekenden met elkaar te verbinden. Ook in de marketingwereld hebben wij de juiste connecties om je droombaan te vinden, of een nieuwe medewerker die helemaal binnen je bedrijf past. Wil je meer weten over marketing recruitment in Amsterdam door Q-Logic? Neem dan contact op, of neem een kijkje tussen de beschikbare marketing vacatures hier op de site.

Marketing recruitment in Amsterdam

Wil jij graag beginnen met een nieuwe uitdaging in de marketing? Q-Logic helpt je door middel van marketing recruitment in Amsterdam. Wij hebben een zeer groot netwerk van bedrijven in de marketing die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega’s.

Wil jij een nieuwe baan om je verder te ontwikkelen? Dan kunnen we je ook op andere gebieden helpen dan marketing recruitment in Amsterdam. Bij Q-Logic kun je namelijk ook terecht voor leer- en ontwikkelingstrajecten voor zowel young professionals als mensen die al even actief zijn op de arbeidsmarkt.

Wij helpen je op alle vlakken met het vinden van je droombaan!

marketing recruitment amsterdam

Vind je nieuwe collega

Natuurlijk gaan we niet alleen aan de slag met het helpen van mensen die op zoek zijn naar een baan. Heb jij als werkgever namelijk een openstaande vacature, en ben je op zoek naar een nieuwe collega die helemaal binnen die positie past? Ook dan kun je terecht bij Q-Logic voor marketing recruitment in Amsterdam. Wij vinden namelijk niet dat de beste man/vrouw voor de job degene is met het dikste cv of de meeste vlieguren. Wij gaan op zoek naar een persoon met de juiste mix van factoren (kennis, kunde, persoonlijkheid en skills) die het beste binnen jouw bedrijf past!

Wie zijn wij?

Al sinds 2014 is Q-Logic de expert op het gebied van marketing recruitment in Amsterdam. Wij doen er alles aan om de beste match te vinden tussen werkzoekende en openstaande vacatures. Wij waren de eerste arbeidsbemiddelaar die werkte als netwerkcoöperatie in Nederland. We gaan overigens niet alleen aan de slag met marketing recruitment, maar we hebben ook een extensief netwerk van functies en professionals op het gebied van onder andere:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Contact met Q-Logic

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging, of naar een nieuwe werknemer die perfect binnen je team past? Neem dan contact op met Q-Logic voor marketing recruitment in Amsterdam! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 020-7601970 of stuur een mail naar info@q-logic.nl. Q-Logic verbindt werkzoekenden en werkgevers door middel van marketing recruitment in Amsterdam!

  Meer informatie?  Versturen