Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Marketing recruitment in Amersfoort

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in marketing, of wanneer je als werkgever op zoek bent naar een nieuwe medewerker, is het een flinke uitdaging om de juiste vacature of de juiste kandidaat te vinden. Q-Logic helpt je door middel van marketing recruitment in Amersfoort. Wij gebruiken namelijk ons zeer extensieve netwerk om de juiste match te vinden tussen werkzoekende en werkgever. Wil jij onze hulp inschakelen voor marketing recruitment in Amersfoort? Neem dan contact met ons op, of neem alvast een kijkje tussen de vacatures hier op de site.

Vind nieuwe collega’s

Het vinden van de juiste kandidaat voor een openstaande vacature voor je nieuwe bedrijf is een flinke uitdaging. Veel werkgevers kijken bijvoorbeeld naar de lengte van het cv.

Wat wij echter hebben gemerkt in onze jarenlange ervaring in marketing recruitment in Amersfoort, is dat het een mix van factoren is die bepaald welke kandidaat de juiste persoon is voor de job. Denk hierbij aan kennis, kunde, persoonlijkheid en skills.

Wij kunnen het ons echter voorstellen dat je wat hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste persoon. Neem contact op met Q-Logic voor marketing recruitment in Amersfoort, en wij vinden dankzij ons extensieve netwerk de nieuwe collega die bij jouw team past!

marketing recruitment amersfoort

Aan de slag bij je droombaan

Ben jij juist op zoek naar je droombaan in marketing? Q-Logic vindt een bedrijf dat aansluit bij jouw persoonlijkheid en je talenten. Wij helpen je om een baan te vinden waarin jij je verder kunt ontwikkelen. Dat doen we overigens niet alleen door middel van marketing recruitment in Amersfoort. Wij bieden namelijk ook leer- en ontwikkelingstrajecten aan voor zowel young professionals als mensen die al enige tijd actief zijn op de arbeidsmarkt. Met de hulp van Q-Logic vind je ongetwijfeld je droombaan!

Wie is Q-Logic?

Q-Logic is hét bedrijf dat werkgevers en werkzoekenden verbindt door middel van marketing recruitment in Amersfoort. Wij waren de eerste arbeidsbemiddelaar in Nederland die werkte als netwerkcoöperatie. Overigens kun je ons niet alleen inschakelen voor marketing recruitment, maar vind je in ons grote netwerk ook professionals en vacatures op het gebied van onder meer:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Contact opnemen met Q-Logic

Wil jij de hulp van Q-Logic inschakelen om door middel van marketing recruitment in Amersfoort een professional te vinden die past binnen je team? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe baan en wil je hulp met het vinden van een positie die op je talenten aansluit? Neem dan contact met ons op door hier op de site het formulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 020-7601970 of stuur een mail naar info@q-logic.nl. Q-Logic gaat aan de slag met het verbinden van werkgevers en werkzoekenden via marketing recruitment in Amersfoort!

  Meer informatie?  Versturen