Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

IT recruitment in Enschede

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega die aan de slag gaat binnen je team? Of ben je juist op zoek naar de baan van je dromen? Schakel dan dé specialist op het gebied van IT recruitment in Enschede in: Q-Logic! Wij verbinden werkgevers en werkzoekenden om tot een perfecte match te komen. Wil je meer weten over IT recruitment in Enschede? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook hier op de site een kijkje nemen tussen de openstaande vacatures.

Vind de ideale werknemer

Het vinden van een nieuwe werknemer die goed bij je team past, is geen eenvoudige taak. Wij merken dat veel werkgevers enkel kijken naar de lengte van het cv en de werkervaring.

Wanneer je kiest voor IT recruitment in Enschede door Q-Logic, houden we ook rekening met andere factoren. Denk hierbij onder andere aan persoonlijkheid, kennis, kunde en skills.

Wij vinden ongetwijfeld de kandidaat die perfect binnen jouw team past, en wiens talenten aansluiten bij de functie die hij of zij gaat bekleden.

IT recruitment enschede

Aan de slag bij je droombaan

Natuurlijk hebben niet alleen werkgevers baat bij IT recruitment door Q-Logic. Ook werkzoekenden kunnen rekenen op onze hulp. Wij helpen je met het vinden van een vacature voor een functie waar je talenten echt tot hun recht komen. Wij organiseren hiervoor ook verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten die geschikt zijn voor starters en young professionals, maar waar ook personen met lange arbeidservaring van kunnen profiteren. Ook assisteren wij bedrijven met ‘executive search’. Dit houdt in dat we op zoek gaan naar ervaren, betrouwbare en integere kandidaten voor het bekleden van topfuncties.

Wie zijn wij?

Q-Logic is al jarenlang dé expert op het gebied van IT recruitment in Enschede. Wij waren die eerste arbeidsbemiddelaar in Nederland die werkte als netwerkcoöperatie. Sinds we zijn begonnen in 2014 heeft ons netwerk zich substantieel uitgebreid. Daardoor zijn we naast IT recruitment ook actief in andere branches, waaronder:

 • Finance
 • Marketing
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Neem contact op

Wil jij dus de nieuwe medewerker vinden die perfect binnen de openstaande positie in je bedrijf past? Of ben je op zoek naar een werkplek? Neem contact op met Q-Logic voor IT recruitment in Enschede. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 020-7601970 of door een mail sturen naar info@q-logic.nl. Bij Q-Logic vind jij je nieuwe collega of je nieuwe baan via IT recruitment in Enschede.

  Meer informatie?  Versturen