Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

IT recruitment in Breda

Wanneer je in Breda op zoek bent naar een collega die goed binnen je team past, of wanneer je als werkzoekende een baan wilt vinden die precies aansluit op je talenten, ben je bij Q-Logic aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van IT recruitment in Breda. Wij vinden de ideale match tussen werkgever en werkzoekende. Wil je meer weten over onze service wat betreft IT recruitment in Breda? Neem eens contact met ons op, of kijk hier op de site welke vacatures er open staan.

Ontdek nieuw talent

Wanneer je op zoek bent naar een werkgever die goed binnen je nieuwe team past, en voldoet aan de vereisten voor de functie, kan het vinden van de juiste kandidaten een hele uitdaging zijn.

Wij merken dat veel werkgevers zich te veel focussen op het cv, en daarbij zaken als persoonlijkheid, kennis, kunde en skills uit het oog verliezen.

Wanneer je kiest voor IT recruitment in Breda door Q-Logic, weten wij precies waar we op moeten letten wanneer we de beste persoon voor de job selecteren. In ons netwerk vinden we ongetwijfeld de kandidaat die het best geschikt is voor de functie.

IT recruitment breda

Aan de slag bij je droombaan

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan kun je natuurlijk bij Q-Logic terecht. Aan de hand van jouw sterktes en ontwikkelpunten vinden wij een baan waar je helemaal op je plek bent. Bovendien organiseren we verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten. Deze zijn niet alleen geschikt voor starters en young professionals, maar ook mensen die al jaren actief zijn op de arbeidsmarkt kunnen hiervan profiteren. Bovendien gaan we als IT recruitment bureau ook aan de slag met ‘executive search’. Dit houdt in dat we ervaren, betrouwbare en integere kandidaten zoeken die topfuncties binnen bedrijven gaan bekleden.

Wie zijn wij?

Al jarenlang is Q-Logic expert op het gebied van IT recruitment in Breda. In 2014 zijn wij begonnen met ons werk als recruitment bureau. In die tijd hebben wij een indrukwekkend netwerk opgebouwd. Naast de IT zijn we ook actief in andere branches, waaronder:

 • Finance
 • Marketing
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Contact opnemen

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe medewerker? Of ben je aan een nieuwe uitdaging toe en zoekt je daarom een nieuwe baan? Neem dan contact op met Q-Logic voor IT recruitment in Breda. Vul daarvoor het contactformulier hier op de site in, bel 020-7601970 of stuur een mail naar info@q-logic.nl. Je nieuwe collega of nieuwe baan vind je via IT recruitment in Breda door Q-Logic!

  Meer informatie?  Versturen