Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

IT recruitment in Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in de IT, helpt Q-Logic door middel van IT recruitment in Amsterdam! Ook wanneer je als werkgever op zoek bent naar een nieuwe collega, vinden wij de kandidaat die helemaal past binnen je team. We gebruiken ons grote netwerk van werkzoekenden en vacatures om de perfecte match te vinden. Wil je meer weten over IT recruitment in Amsterdam door Q-Logic? Neem dan contact met ons op, of bekijk het aanbod aan vacatures hier op de site.

Maak jij straks het verschil?

Wil jij beginnen met een nieuwe uitdagende baan in de IT? Dan helpt Q-Logic door middel van IT recruitment in Amsterdam.

Wanneer je je aanmeldt bij Q-Logic, kun je gebruik maken van ons grote netwerk aan bedrijven binnen de IT. Dit doen we niet alleen voor starters en young professionals. Ook wanneer je al enige ervaring hebt op de arbeidsmarkt, en je graag binnen een nieuw bedrijf aan de slag gaat als topman of topvrouw, kun je Q-Logic inschakelen voor ‘executive search’.

Een executive search houdt in dat we voor bedrijven op zoek gaan naar een ervaren, betrouwbare professional die een topfunctie gaat bekleden. Denk hierbij aan een positie binnen het bestuur, commissariaten of in management.

Q-Logic gaat dus aan de slag met IT recruitment in Amsterdam voor zowel young professionals als mensen met jarenlange ervaring.

IT recruitment amsterdam

Een nieuwe collega vinden

Natuurlijk gaan we niet alleen aan de slag met IT recruitment in Amsterdam voor werkzoekenden, maar helpen we ook bedrijven met het vinden van een nieuwe collega die helemaal binnen hun team past. Heb jij als werkgever een openstaande vacature? Schakel dan Q-Logic in, en wij vinden de man of vrouw die past binnen het profiel wat je in gedachte had. Wij kijken namelijk niet alleen naar de kandidaat met het dikste cv of de meeste vlieguren. Wij zoeken de persoon met de juiste mix van factoren als kennis, kunde, persoonlijkheid en skills die precies bij jouw bedrijf passen.

Wie zijn wij?

Al sinds 2014 gaat Q-Logic aan de slag met IT recruitment in Amsterdam. Wij zetten alles op alles om de perfecte match te vinden tussen een werkzoekende en een openstaande vacature. Wij waren de eerste arbeidsbemiddelaar in Nederland die werkte als netwerkcoöperatie. Wij richten ons overigens niet alleen op IT recruitment, maar we hebben ook een extensief netwerk van functies en professionals in andere branches, waaronder:

 • Finance
 • Marketing
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Neem contact op

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op IT gebied? Of zoek je een nieuwe werknemer die goed binnen je team past? Neem contact op met Q-Logic voor IT recruitment in Amsterdam! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Ook kun je telefonisch contact opnemen via 020-7601970 of een mail sturen naar info@q-logic.nl. Q-Logic gaat aan de slag met het verbinden van werkzoekenden en werkgevers door middel van IT recruitment in Amsterdam!

  Meer informatie?  Versturen