Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

IT recruitment in Amersfoort

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe collega die perfect binnen je bedrijf past, of naar een baan in de IT waar je talenten echt tot hun recht komen, ben je bij Q-Logic aan het juiste adres. Wij zijn namelijk expert op het gebied van IT recruitment in Amersfoort. Wij maken gebruik van ons grote netwerk om werkzoekenden in contact te brengen met een baan in de IT waarvoor zij perfect geschikt zijn. Wanneer je meer wilt weten over IT recruitment in Amersfoort kun je eenvoudig contact met ons opnemen.

Nieuwe collega’s vinden

Als werkgever is het vinden van nieuwe medewerkers die perfect binnen je team passen een van de grootste uitdagingen. Veel werkgevers letten te veel op de lengte van het cv, en minder op andere factoren.

Wanneer je Q-Logic inschakelt voor IT recruitment in Amersfoort, besteden wij veel aandacht aan verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan kennis, kunde, persoonlijkheid en vaardigheden. Zo vinden wij de geschikte kandidaat voor de openstaande positie binnen je bedrijf.

Neem contact met ons op, en we vertellen wat wij nog meer voor je kunnen betekenen op het gebied van IT recruitment in Amersfoort.

IT recruitment amersfoort

Aan de slag bij je droombaan

Zo helpen we werkgevers dus om nieuwe medewerkers te vinden die uitstekend binnen de vacante positie passen. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, helpt Q-Logic je daar graag mee. Dat doen we niet alleen door middel van IT recruitment in Amersfoort, maar we organiseren ook verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten. Dit doen we voor zowel starters en young professionals als mensen met jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt. Wij gaan ook voor bedrijven aan de slag met ‘executive search’. Dit houdt in dat we een geschikte kandidaat zoeken voor een topfunctie binnen een bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een positie in het bestuur. Bij dit soort functies zijn integriteit en vertrouwelijkheid ontzettend belangrijk. Dus, ben jij op zoek naar een nieuwe baan, op startersniveau of in een toppositie? Q-Logic verbindt je met de geschikte werkgever!

Wie is Q-Logic?

Q-Logic is dé expert op het gebied van IT recruitment in Amersfoort die werkgevers en werkzoekenden met elkaar verbindt. Als arbeidsbemiddelaar waren wij de eerste in Nederland die werkte als netwerkcoöperatie. We begonnen in 2014, en hebben ons netwerk in de jaren die volgden substantieel uitgebreidt. Naast IT recruitment kun je ons in Amersfoort ook inschakelen voor connecties in andere branches, zoals:

 • Finance
 • Marketing
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Contact met ons opnemen

Wil jij in contact komen met Q-Logic voor IT recruitment in Amersfoort? Vul dan het contactformulier hier op de site in, en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 020-7601970 of een mail sturen naar info@q-logic.nl. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe collega of een nieuwe baan, schakel je Q-Logic in voor IT recruitment in Amersfoort!

  Meer informatie?  Versturen