Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Jouw specialist in HR recruitment in Enschede: Q-Logic

Werk je als HR professional en wil je jouw carrière een boost geven? Of heb je binnen je bedrijf een vacature openstaan voor een HR professional en zoek je het talent dat perfect bij die functie past? Schakel dan onze HR recruitment in Enschede in. We matchen al sinds 2014 bedrijven en talenten met elkaar, en we zorgen dat ze elkaar versterken. Meer informatie? Lees verder of neem contact met ons op.

Onze HR recruitment in Enschede vindt hét talent voor jouw onderneming!

Als bedrijf is het belangrijk dat de juiste professional op de goede plek zit. Daarmee maak je je bedrijf sterker. Dit geldt natuurlijk al helemaal voor je HR professionals, want zij halen het beste uit je personeel.

Zoek je dus de perfecte man of vrouw voor jouw functie, dan moet je bij onze HR recruitment in Enschede zijn. We kijken samen met jou aan welke harde functie-eisen jouw nieuwe collega moet voldoen, en over welke eigenschappen hij of zij moet beschikken. Je wilt natuurlijk dat zo iemand écht iets toevoegt aan je onderneming. Gelukkig hebben we een groot netwerk aan ambitieuze professionals, dus vindt onze HR recruitment in Enschede zeker weten het juiste talent voor jou!

HR recruitment enschede

Vind jouw perfecte HR functie!

Wil je een nieuwe stap zetten in je carriere als HR professional in Enschede? Ben je een echte organisator en verbinder en heb je een passie voor je werk? Ga voor de HR recruitment in Enschede van Q-Logic. We weten precies de juiste functie voor het juiste talent te vinden. Je baan is namelijk een belangrijk onderdeel van wie je bent, en het geeft je uitdaging, identiteit en helpt je te ontwikkelen. We kijken dan ook naar jouw persoonlijke talenten en potentie en zo vinden we voor jou de functie waar je helemaal tot je recht komt!

Even voorstellen

Q-Logic is specialist in talent management en recruitment. We zijn zelfstandig ondernemers binnen een coöperatie en kennen dus geen van hogerhand opgelegde targets. Alles wat we doen, doen we omdat we dat ontzettend leuk en zinvol vinden. Samen lossen we je personeelsvraagstukken op en begeleiden we talenten naar hun droombaan. We weten alles over vakgebieden zoals bijvoorbeeld:

 • HR recruitment
 • Finance
 • Business support
 • IT
 • Marketing

Neem contact op voor onze HR recruitment in Enschede!

Ben je benieuwd wat we voor jou of je bedrijf kunnen betekenen? Wil je meer weten over onze HR recruitment in Enschede? Neem dan contact op door hier op de site het formulier in te vullen. Of mail naar info@q-logic.nl of bel naar 020-7601970. Talent perfect gematcht bij de juiste functie: dat is de HR recruitment in Enschede van Q-Logic!

  Meer informatie?  Versturen