Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Q-Logic is jouw specialist in HR recruitment in Breda

Ben je werkzaam als HR professional, maar wel toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een HR professional die van wanten weet en de touwtjes stevig in handen heeft? Schakel dan onze HR recruitment in Breda in! Al sinds 2014 matchen we talenten en bedrijven met elkaar, zodat ze elkaar versterken. Wil je meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op!

Onze HR recruitment in Breda vindt voor jouw functie hét talent!

We weten als geen ander dat een goede professional op de juiste plek je bedrijf echt beter maakt. En dat geldt natuurlijk al helemaal voor je HR professionals, zij werken echter hard om het beste uit je personeel te halen.

Heb je dus een HR functie openstaan en zoek je daarvoor de juiste man of vrouw, schakel dan onze HR recruitment in Breda in! We stellen vast aan welke harde functie-eisen de nieuwe collega moet voldoen. En natuurlijk over welke eigenschappen het nieuwe talent moet beschikken om écht van toegevoegde waarde te zijn voor jouw onderneming. Met ons grote netwerk aan professionals vinden we met onze HR recruitment in Breda voor jou het juiste talent!

HR recruitment breda

Vind de perfecte baan in HR!

Ben je een HR professional in Breda, maar wil je een nieuwe stap zetten in je carrière? Ben je een ambitieuze duizendpoot en is werken in HR echt je passie? Ga dan voor de Q-Logic HR recruitment in Breda. Door ons grote netwerk met opdrachtgevers weten we met onze HR recruitment in Breda voor jou de juiste functie te vinden. Zo ontwikkel je je talenten en kun je verder groeien. Sta dus nooit stil en haal het beste uit jezelf!

Wie zijn wij?

Q-Logic is de specialist in recruitment en talentmanagement, en we zijn te vinden in Amsterdam, Amersfoort, Breda en Enschede. We zijn zelfstandige ondernemers, dus we kennen geen opgelegde targets of hoge overheadkosten. We doen wat we zinvol en leuk vinden: jouw personeelsvraagstuk oplossen en talenten begeleiden naar werk waar ze écht op hun plek zijn. We zijn experts in recruiting voor meerdere vakgebieden:

 • Business support
 • HR recruitment
 • Finance
 • IT
 • Marketing

Meer weten over onze HR recruitment in Breda?

Wil je meer weten over onze HR recruitment in Breda? Ben je benieuwd wat wij voor jou of je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Vul het formulier op de website in, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Natuurlijk kun je ook mailen naar info@q-logic.nl. Bel je ons liever? Bel dan naar 020-7601970. De Q-Logic HR recruitment in Breda matcht talent met de juiste functie!

  Meer informatie?  Versturen