Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Vind talent Q-Logic HR recruitment in Amsterdam

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je werk als HR professional? Of zoek je voor je bedrijf een echt talent voor een openstaande HR functie? Neem dan contact op met Q-Logic voor onze HR recruitment in Amsterdam. Een persoonlijke aanpak vinden we belangrijk, en we kijken dan ook naar jouw talenten en behoeftes. Zo matchen we werknemers en werkgevers zodat ze elkaar perfectioneren. Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Zet een nieuwe stap in je HR carrière met onze HR recruitment in Amsterdam!

Hoewel je je werk in HR met veel passie doet, wordt het misschien tijd voor een uitdaging. Kies dus voor onze HR recruitment in Amsterdam.

Samen met jou kijken we naar je talenten en potentie, en zo vinden we de functie waar jij het best tot je recht komt. Je baan geeft je uitdaging, zelfrespect en identiteit, en is een belangrijk onderdeel van je leven. Daarom wil je natuurlijk werken in een functie waar je écht betekenisvol kunt zijn!

HR recruitment amsterdam

Vind het juiste talent voor jouw bedrijf

Aangezien we zelf ondernemers zijn, weten we als geen ander wat de juiste persoon op de juiste plek voor je bedrijf kan doen. En dat geldt zeker voor je HR professionals, zij zijn immers degenen die het beste uit je personeel halen. Met de Q-Logic HR recruitment in Amsterdam kijken we samen met jou waaraan je nieuwe collega moet voldoen en wat de harde functie-eisen zijn. Wij vinden dan de juiste persoon die perfect binnen je organisatie past.

Over Q-Logic

We zijn deskundigen als het gaat om recruitment en talent management. We werken vanuit een intrinsieke drive om te doen wat we zo zinvol en leuk vinden: samen met jou je personeelsvraagstuk oplossen, of talenten begeleiden naar werk waarin zij echt passen en onderscheidend kunnen zijn. We zijn deskundig in veel werkgebieden, zoals:

 • HR recruitment
 • Business support
 • Marketing
 • IT
 • Finance

Neem contact op!

Wil je graag meer informatie over onze talent management of recruitingdiensten? Of wil je weten wat HR recruitment in Amsterdam voor jou of je bedrijf kan doen? Neem dan gerust contact met ons op. Als je hier op de site het contactformulier invult, komen we zo snel mogelijk bij je terug. Mailen kan ook, stuur je e-mail dan naar info@q-logic.nl. Toch liever telefonisch contact? Geen probleem, bel dan 020-7601970. Zorg voor het juiste talent op de juiste plek, dat is de Q-Logic HR recruitment in Amsterdam!

  Meer informatie?  Versturen