Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Q-Logic is jouw specialist in HR recruitment in Amersfoort

Wil je een nieuwe stap zetten in jouw carrière als HR professional? Of ben je voor je bedrijf op zoek naar een echt HR talent? Kies dan de Q-Logic HR recruitment in Amersfoort. We kijken naar jouw talent en behoeftes, en matchen zo werknemers en werkgevers met elkaar, zodat deze elkaar verbeteren. Meer weten? Lees verder of neem contact met ons op!

Vind je droombaan met de HR recruitment van Q-Logic

Heb je passie voor je werk in HR maar wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging? Ga dan voor de HR recruitment in Amersfoort van Q-Logic.

We kijken naar jouw talenten en potentie, en vinden zo de functie waar jij helemaal op je plek bent. Je baan is immers een belangrijk onderdeel van je leven, en het geeft je uitdaging, zekerheid en mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

HR recruitment amersfoort

Vind het juiste talent met onze HR recruitment in Amersfoort

Als ondernemers weten we als geen ander wat het voor je bedrijf kan betekenen als het juiste talent op de juiste plek zit. Daarmee wordt je bedrijf sterker. En dat geldt al helemaal voor je HR professionals; zij zijn elke dag hard aan de slag om het beste uit je personeel te halen. Kies daarom de Q-Logic HR recruitment in Amersfoort, dan vind je de perfect man of vrouw voor jouw HR functie. Samen met jou kijken we naar de harde eisen voor de functie, en over welke eigenschappen je nieuwe collega moet beschikken. Zo kan hij of zij écht iets toevoegen aan je onderneming. Met ons grote netwerk aan ambitieuze professionals weten we altijd iemand te vinden die perfect in je functie past.

Wie zijn wij?

Q-Logic is deskundige op het gebied van talent management en recruitment. Aangezien we binnen een coöperatie werken en zelfstandige ondernemers zijn zitten we niet vast aan van hogerhand opgelegde targets. Daardoor ben jij dus niet ‘een van de velen’ maar besteden we persoonlijke aandacht aan de ontwikkeling van jou of je bedrijf. Samen lossen we personeelsvraagstukken op en begeleiden we talenten naar de baan waar ze echt op hun plek zijn. We zijn expert in bijvoorbeeld:

 • HR recruitment
 • Finance
 • Business support
 • IT
 • Marketing

Kies dus onze HR recruitment in Amersfoort!

Wil je meer weten over onze diensten als recruiter of talent manager? Ben je benieuwd wat onze HR recruitment in Amersfoort voor jou of je bedrijf kan betekenen? Vul dan hier op de site het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bereiken door te mailen naar info@q-logic.nl of te bellen naar 020-7601970. Voor een perfecte match van talent en functie moet je bij de Q-Logic HR recruitment in Amersfoort zijn!

  Meer informatie?  Versturen