Hoezo anders werken, samen groeien?

Anders werken, samen groeien, dat is de kern waar het om draait bij Q-logic. Wij zijn een coöperatie die verder kijkt dan alleen het bemiddelen tussen talenten en werkgevers. Onze recruitment consultants werken vanuit een intrinsieke motivatie waarbij vrijheid, verantwoordelijkheid en een persoonlijke benadering ervoor zorgen dat wij allemaal, zowel wijzelf als de klant en als de kandidaat, in staat zijn om de beste resultaten te behalen.

Anders werken
Het ‘anders werken’ komt onder andere tot uiting in onze persoonlijke benadering en de kleinschaligheid van het bedrijf. Aangezien Q-logic opgezet is als coöperatie staat ‘anders werken’ ook voor het feit dat onze consultants beloond worden aan de hand van hun resultaten en de maximale vrijheid krijgen om deze resultaten op hun eigen manier te behalen. Met als gevolg; alleen de best passende kandidaten die voorgesteld worden aan onze klanten en de best passende vacatures die voorgesteld worden aan onze kandidaten.

Samen groeien
‘Samen groeien’, omdat wij geloven dat we alleen succes hebben als we niet alleen zelf, maar juist ook u, de klant en de kandidaat, de mogelijkheid hebben om te groeien door onze samenwerkingen. Deze visie komt bijvoorbeeld tot uiting in het feit dat klanten na afloop van een project zelf bepalen welke beloning zij vinden passen bij onze dienstverlening (klik hier voor de voorwaarden). Dit risico nemen wij graag, zo laten wij u zien hoeveel belang wij hechten aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de gezamenlijke groei die we nastreven.