Headhunters

De headhunters van Q-Logic vinden de perfecte match

Zoek je dat zeldzame toptalent in jouw topfunctie? Iemand die helemaal binnen je bedrijf past en het naar een hoger niveau tilt? Schakel dan de headhunters van Q-Logic in! Wij vinden voor jouw vacature de beste match. Je vindt ons in Amsterdam, Amersfoort, Enschede en Breda! Meer weten? Lees verder of neem contact met ons op.

Over Q-logic

Q-Logic is je betrouwbare headhunter in Amsterdam, Amersfoort, Breda en Enschede. Al sinds 2014 brengen we werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact, zodat we tot een perfecte match komen. We helpen mensen aan een baan zodat hun krachten en talenten echt tot hun recht komen. En daarmee geef je je bedrijf een echte stimulans! We werken onder andere binnen de volgende sectoren:

  • Finance
  • IT
  • Business support
  • Marketing
  • Engineering

headhunters

Niet zomaar werving en selectie

Zoek je een keer een nieuwe uitdaging en wil je aan de slag als leidinggevende in een toppositie? Of ben je op zoek naar een nieuw toptalent binnen je organisatie dat je bedrijf echt naar een hoger niveau tilt? Bij Q-Logic doen we niet zomaar aan werving en selectie; onze headhunters gaan gericht op zoek naar geschikte kandidaten voor topfuncties. We vertellen je graag meer over onze headhunting en wat dit precies inhoudt.

Wat doen onze headhunters?

Headhunting werkt dus anders dan werving en selectie. Maar wat doen onze headhunters precies? Headhunting wordt ook wel executive search genoemd, en het is een vorm van recruitment waarmee topkandidaten worden gezocht voor hoge functies binnen bedrijven. We hebben het dan over posities met een salaris van minstens €80.000, bijvoorbeeld functies op bestuursniveau. Hierbij zijn integriteit en vertrouwelijkheid heel belangrijk. Wij beschikken over een groot netwerk aan potentiële kandidaten, en onze headhunters weten precies hoe ze de juiste kandidaat voor jouw functie moeten vinden.

Blijf jezelf ontwikkelen!

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor onze headhunters, we helpen je ook om jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor bieden we interessante leer- en ontwikkeltrajecten aan, zodat jij de beste versie van jezelf kan worden. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Neem contact op met de headhunters van Q-Logic!

Ben je in de regio Amsterdam, Breda, Enschede of Amersfoort benieuwd naar de mogelijkheden die de headhunters van Q-Logic voor jou of je bedrijf kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hier op de website het contactformulier in, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. We zijn ook telefonisch te bereiken via 020-7601970, of stuur een mail naar info@q-logic.nl. De headhunters van Q-Logic vinden binnen no time de beste match voor jou of je bedrijf!

    Meer informatie?    Versturen