Freelance recruiter

Vind het juiste talent voor jouw openstaande functie!

Zoek je de perfecte professional voor jouw openstaande functie? Een freelance recruiter van Q-Logic matcht jouw functie met de beste man of vrouw voor de job. Door ons grote netwerk zetten we binnen no time het juiste talent op de juiste plek. Dat doen we al sinds 2014. Je vindt een freelance recruiter van Q-Logic in Amsterdam, Amersfoort, Enschede en Breda! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wie zijn wij?

We gaan iedere dag op zoek naar beste talent voor die ene vaste of interim positie. We werken anders dan andere bureaus, want we werken als zelfstandig ondernemers binnen een corporatie. Daardoor hebben we de vrijheid om te werken zoals wij dat willen. En dat betekent dat je niet een getal in een grotere target bent, maar je echt onze aandacht krijgt! Zo lossen we samen met jou je personeelsvraagstuk op en begeleiden we talent naar het werk waarin zij het beste tot hun recht komen. We zetten nog een aantal redenen om te kiezen voor een freelance recruiter van Q-Logic op een rijtje:

  • Gedreven consultants die precies weten wat ze doen.
  • Specialistische gesprekspartners.
  • Experts in teammanagement.
  • Als ervaren ondernemers weten we precies wat nodig is om een bedrijf het beste uit de verf te laten komen.
  • Je vindt ons in Amsterdam, Amersfoort, Enschede en Breda

freelance recruiter

Freelance recruitment van Q-Logic

Bij Q-Logic doen we niet zomaar aan werving en selectie. Onze freelance recruiters zijn erop gericht om topkandidaten voor hoge functies binnen bedrijven te vinden. Ze weten precies waar ze op moeten letten, ook voor bijvoorbeeld functies op bestuursniveau. De beste kandidaat voor zo’n topposities is zeker niet altijd de man of vrouw met het dikste cv of beste track record. Het gaat juist om het vinden van het talent met de juiste mix van factoren. De perfecte balans tussen kennis, kunde, persoonlijkheid en skills moet gevonden worden en gematcht worden bij de goede functie. Zo halen we het beste uit deze toptalenten, en haal jij het beste uit je bedrijf. Dat is waar onze freelance recruiter samen met jou naar op zoek gaat.

We staan nooit stil

Het is natuurlijk helemaal top als onze freelance recruiter het juiste talent op de juiste plek gezet heeft, maar daarmee zijn we nog niet klaar. We helpen bedrijven en professionals ook om zich te blijven ontwikkelen. Onze assessments maken helder waar het talent binnen jouw bedrijf zich bevindt en hoe je deze het beste inzet. En met onze trainingen, workshops en coaching leren je werknemers elkaar en zichzelf beter kennen. Zo ontdekken we snel waar je nog kunt ontwikkelen en wat nodig is voor een succesvolle toekomst. En daarmee geef je je organisatie echt een boost!

Neem contact op voor een freelance recruiter van Q-Logic!

Ben je benieuwd naar wat een freelance recruiter van Q-Logic voor jou kan betekenen? Of wil je meer weten over onze talentmanagement? Neem dan contact met ons op in Amsterdam, Amersfoort, Enschede of Breda! Je kunt ons telefonisch bereiken op 020-7601970 of mailen naar info@q-logic.nl. Of vul het formulier op de website in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Schakel een freelance recruiter van Q-Logic in en vind snel het juiste talent voor jouw bedrijf!

    Meer informatie?    Versturen