Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Werkgevers en werkzoekenden met elkaar verbonden

Het vinden van een nieuwe collega is zeker niet eenvoudig. Daarom helpt Q-Logic door middel van finance recruitment in Enschede. Ook wanneer je juist op zoek bent naar een nieuwe baan in finance kun je gebruik maken van het grote netwerk van Q-Logic. Wil je meer weten over onze werkzaamheden in finance recruitment in Enschede? Of wil je weten welke vacatures er op het moment beschikbaar zijn? Neem contact met ons op!

Vind je nieuwe collega

Wij hebben gemerkt dat werkgevers die op zoek zijn naar een nieuwe collega zeer veel waarde hechten aan het cv van de mensen die ze interviewen. Natuurlijk is ervaring belangrijk, maar wanneer je een collega wil vinden die echt in je team past, raden we je aan om rekening te houden met een mix van factoren.

Wanneer je ons inschakelt voor finance recruitment in Enschede, houden we bijvoorbeeld ook rekening met kennis, kunde, persoonlijkheid en skills. Aan de hand van de verschillende factoren vinden we een kandidaat die perfect binnen je team past.

Ben je juist op zoek naar een ervaren kandidaat om een topfunctie binnen je bedrijf te bekleden? Wij gaan ook aan de slag met executive search in Enschede. Dan besteden we nog eens extra aandacht aan factoren als integriteit, vertrouwelijkheid en ervaring in bestuursfuncties. Of je nu op zoek bent naar een young professional die barst van talent, of een topman of topvrouw voor een hoge functie binnen je bedrijf, Q-Logic vindt de juiste persoon!

finance recruitment enschede

Jouw carrière in finance

Het zijn natuurlijk niet alleen werkgevers die profiteren van finance recruitment in Enschede door Q-Logic. Ook wanneer je op zoek bent naar een baan in finance kunnen wij je helpen. Wij gaan namelijk aan de hand van jouw talenten en vaardigheden op zoek naar een vacature in ons netwerk die helemaal bij je past. Ook organiseren we diverse leer- en ontwikkelingstrajecten voor zowel starters en young professionals als mensen die al jaren actief zijn op de arbeidsmarkt. Wanneer je meer wilt weten over onze trajecten, hulp nodig hebt met solliciteren of benieuwd bent naar de beschikbare vacatures van de bedrijven in ons netwerk, neem je contact op met Q-Logic!

Finance recruitment in Enschede door Q-Logic

Q-Logic brengt al sinds 2014 werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact, onder andere door middel van finance recruitment in Enschede. Wij hebben een zeer extensief netwerk opgebouwd sinds die tijd, niet alleen in finance, maar ook in andere branches zoals:

 • IT
 • Marketing
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Vrijblijvend contact opnemen

Wil je meer weten over onze werkzaamheden in finance recruitment in Enschede, de trajecten die je bij ons kunt volgen of ben je benieuwd welke vacatures er op het moment beschikbaar zijn? Neem contact op! Dat doe je via het formulier hier op de site, door te bellen naar 020-7601970 of stuur een mail naar info@q-logic.nl. Q-Logic verbindt werkgevers en (nieuwe) talenten door middel van finance recruitment in Enschede!

  Meer informatie?  Versturen