Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Wij verbinden werkgevers en werkzoekenden

Een nieuwe finance collega vinden die goed binnen je team past is zeker niet eenvoudig. Gelukkig staat Q-Logic voor je klaar met finance recruitment in Breda. Ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in finance assisteren wij je graag. Wil je meer weten over finance recruitment in Breda, de overige werkzaamheden van Q-Logic of de vacatures die op dit moment beschikbaar zijn? Neem dan contact op!

Een nieuwe collega vinden

Ben jij op zoek naar een finance professional die binnen jouw bedrijf aan de slag gaat? Wij merken dat veel werkgevers grote waarde hechten aan het cv van de kandidaten die ze selecteren. Natuurlijk is ervaring belangrijk, maar een indrukwekkend cv is niet direct een indicatie dat een kandidaat ook echt binnen je team past.

Wanneer je kiest voor finance recruitment in Breda door Q-Logic, gaan we daarom niet alleen op zoek naar kandidaten met ervaring, maar richten we ons op een mix van factoren waaronder kennis, kunde, persoonlijkheid en skills. Ben je juist op zoek naar een ervaren topman of -vrouw die een hoge functie binnen je bedrijf gaat bekleden (bijvoorbeeld in het bestuur)? Schakel ons dan in voor executive search!

Ongeacht op je op zoek bent naar een starter, young professional of ervaren topman of -vrouw, Q-Logic vindt de geschikte kandidaat via finance recruitment in Breda!

finance recruitment breda

Je carrière als finance professional

Natuurlijk richten we ons niet alleen op finance recruitment voor werkgevers in Breda. Ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan kun je contact opnemen met Q-Logic. Binnen ons netwerk zoeken we naar een vacature die past binnen jouw talenten en vaardigheden, zodat jij straks aan de slag gaat bij een baan waar je je helemaal op je plek voelt. Bovendien zijn er verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten beschikbaar via Q-Logic. Die zijn niet alleen interessant voor starters en young professionals, maar ook voor ervaren medewerkers. Wil je meer weten over welke trajecten er beschikbaar zijn? Neem contact op en onze specialisten vertellen er graag meer over.

Finance recruitment in Breda door Q-Logic

Al sinds 2014 brengt Q-Logic werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact. Dit doen we onder andere door finance recruitment in Breda, maar we zijn ook actief binnen andere branches zoals

 • IT-sector
 • Marketing
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Wij hebben een zeer extensief netwerk opgebouwd, waardoor we altijd de perfecte match kunnen vinden tussen werkgever en werkzoekende.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over onze werkzaamheden in finance recruitment in Breda? Ben je benieuwd welke trajecten er beschikbaar zijn? Of ben je op zoek naar een vacature voor een positie waar jouw talenten echt tot hun recht komen? Neem contact met ons op! Dat doe je door hier op de site het contactformulier invullen, door te bellen naar 020-7601970 of door een mail te sturen naar info@q-logic.nl. Q-Logic verbindt werkgevers en (nieuwe) talenten via finance recruitment in Breda!

  Meer informatie?  Versturen