Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Finance recruitment in Amsterdam

Heb jij als werkgever een openstaande positie binnen je bedrijf? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe baan in finance? Schakel Q-Logic in voor finance recruitment in Amsterdam! Wij verbinden werkgevers op zoek naar nieuwe collega’s met werkzoekende talenten in finance. Hiervoor gebruiken wij ons zeer extensieve netwerk. Wil je meer weten over finance recruitment in Amsterdam, de werkzaamheden van Q-Logic of de beschikbare vacatures? Neem dan contact met ons op.

Q-Logic helpt je met nieuw talent vinden!

Ben jij als werkgever op zoek naar een nieuwe medewerker? Dan kan het vinden van de juiste persoon die perfect binnen de positie past een hele uitdaging zijn.

Gelukkig kan Q-Logic je assisteren door middel van finance recruitment in Amsterdam. Natuurlijk speelt ervaring een rol wanneer je op zoek bent naar nieuwe personeel, maar er moet ook rekening gehouden worden met andere factoren. Daarom besteden wij ook aandacht aan onder andere kennis, kunde, persoonlijkheid en skills wanneer we de kandidaat in ons netwerk zoeken die perfect binnen je team past.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van finance recruitment in Amsterdam? Neem dan contact met ons op!

finance recruitment amsterdam

Begin je carrière in finance

Wij helpen werkgevers dus met het vinden van nieuw personeel dat precies binnen hun bedrijf past. Ben jij nu juist op zoek naar een nieuwe baan in finance waar je helemaal op je plek bent, en waar je talenten echt tot hun recht komen? Door middel van finance recruitment in Amsterdam helpen wij je om je droombaan te vinden! Zo helpen we starters en young professionals wanneer zij een carrière binnen finance willen beginnen, maar kunnen ook personen met jarenlange werkervaring bij ons terecht. We doen namelijk ook aan ‘executive search’, wat betekent dat we voor bedrijven op zoek gaan naar de geschikte kandidaat voor een topfunctie binnen de organisatie. Dus, of je nu net begint met je carrière of al jaren aan het werk bent, Q-Logic helpt door middel van finance recruitment in Amsterdam!

Finance recruitment door Q-Logic

Wij zijn al jarenlang actief in finance recruitment in Amsterdam. Q-Logic is in 2014 al begonnen met werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact brengen, en in de loop der jaren is ons netwerk aanzienlijk uitgebreid. Bovendien gaan we niet alleen aan de slag met finance recruitment, maar werken we ook in andere branches waaronder:

 • IT-sector
 • Marketing
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Neem contact met ons op

Wil jij Q-Logic inschakelen voor finance recruitment in Amsterdam, meer te weten komen over onze werkzaamheden of informatie over de beschikbare vacatures? Neem dan contact met ons op! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 020-7601970 of stuur een mail naar info@q-logic.nl. Q-Logic gaat graag voor jou aan de slag met finance recruitment in Amsterdam!

  Meer informatie?  Versturen