Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Finance recruitment in Amersfoort

Heb je als werkgever moeite met het vinden van die nieuwe medewerker die perfect binnen je team past? Schakel dan de hulp in van Q-Logic voor finance recruitment in Amersfoort! Wij verbinden bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe collega’s met gemotiveerde werkzoekenden die graag in finance aan de slag gaan. Ben je juist op zoek naar een baan in finance? Ook dan kun je bij Q-Logic terecht! Wil je meer weten over finance recruitment in Amersfoort, de werkzaamheden van Q-Logic of de beschikbare vacatures (die je overigens ook hier op de site vindt)? Neem dan contact met ons op!

Vind nieuw talent

Het vinden van een nieuwe medewerker die perfect binnen je team past, is een hele baan op zich. Wij hebben gemerkt dat veel werkgevers zich te zeer focussen op de lengte van het cv van kandidaten. Natuurlijk is ervaring belangrijk, maar er zijn ook andere factoren waar je rekening mee kunt houden.

Wanneer je kiest voor finance recruitment in Amersfoort door Q-Logic, houden we rekening met een mix van factoren, waaronder kennis, kunde, persoonlijkheid en skills. Zo vind je via ons netwerk ook nieuw talent dat perfect binnen je bedrijf past.

Ben je juist op zoek naar een ervaren, betrouwbare kandidaat om een topfunctie binnen je bedrijf in Amersfoort te bekleden? Dan schakel je Q-Logic in voor executive search. Voor functies die extra integriteit en vertrouwelijkheid vereisen, bijvoorbeeld een bestuurspositie binnen je bedrijf, vinden wij de geschikte kandidaat.

finance recruitment amersfoort

begin een carrière in finance

Natuurlijk kun jij je ook aansluiten bij ons netwerk wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in finance. Of je nu net begint met je carrière, of dat je al enige jaren actief bent op de arbeidsmarkt, Q-Logic helpt door middel van finance recruitment in Amersfoort. Dat is overigens niet het enige wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt ons namelijk ook inschakelen voor verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten. Zo blijf je zorgen voor persoonlijke groei. Wil je meer weten over onze trajecten, heb je hulp nodig met bijvoorbeeld je cv of met solliciteren of ben je benieuwd welke vacatures er via Q-Logic beschikbaar zijn? Neem contact met ons op!

Q-Logic: specialist in finance recruitment

Al sinds 2014 gaat Q-Logic aan de slag met het verbinden van werkgevers en werkzoekenden. Dit doen we onder andere door middel van finance recruitment in Amersfoort. In deze tijd is ons netwerk exponentieel gegroeid. Overigens zijn we niet alleen actief in finance recruitment, maar zijn we ook in te schakelen voor recruitment in andere branches zoals:

 • IT
 • Marketing
 • Business support
 • Sales
 • Engineering

Contact opnemen met Q-Logic

Wil jij Q-Logic inschakelen voor finance recruitment in Amersfoort? Wil je meer te weten komen over onze ontwikkelingstrajecten? Of ben je benieuwd welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn? Neem contact op! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 020-7601970 of door een e-mail te sturen naar info@q-logic.nl. Door middel van finance recruitment in Amersfoort verbindt Q-Logic werkgevers met (nieuwe) talenten!

  Meer informatie?  Versturen