Executive search

Voor toptalent in topfuncties
 • Vacatures € 80.000 - € 150.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Meer dan gewone werving en selectie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een topfunctie? Of ben jij als werkgever op zoek naar een topman of topvrouw die zo’n functie kan vervullen? Q-Logic helpt je door middel van executive search in Enschede. Dit is meer dan gewone werving en selectie. Het verbindt ervaren, betrouwbare professionals met werkgevers die op zoek zijn naar personeel voor een topfunctie. Ben jij op zoek naar een nieuwe collega, of wil je aan de slag bij een nieuw bedrijf, en klinkt dit als hetgeen je zoekt? Neem dan contact op met Q-Logic. Voor nu vertellen we je graag meer over executive search in Enschede, en wat wij op dit gebied voor je kunnen betekenen.

Wat is executive search?

Zoals gezegd is executive search in Enschede dus niet zomaar een proces van werving en selectie. Maar hoe gaat het dan wel precies in zijn werk?

Executive search, ook wel headhunting genoemd, is een vorm van recruitment waarbij bedrijven als Q-Logic werkgevers adviseren over het juiste personeel voor hoge functies. Hierbij kun je denken aan het bestuur, commissariaten of management.

Het gaat dan om functies waar integriteit en vertrouwelijkheid heel belangrijk zijn, en waar een open vacature wellicht niet ideaal is. Door middel van executive search gaan wij dan aan de slag om de perfecte kandidaat te vinden. Q-Logic maakt hierbij gebruik van ons zeer grote netwerk, dat bestaat uit zowel potentiële kandidaten als werkgevers die op zoek zijn naar een nieuwe topman of -vrouw.

executive search enschede

Wie zijn wij?

Al sinds 2014 is Q-Logic een betrouwbare partner voor bedrijven op het gebied van executive search in Enschede. Wij werken altijd zeer transparant, discreet en integer. Bovendien zijn we kritisch, pragmatisch en resultaatgericht. Bij ons vind je professionals en vacatures in heel veel verschillende branches, waaronder:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Marketing
 • Engineering

Executive search in Enschede

Wij verbinden jou als werkzoekende dus met een bedrijf dat op zoek is naar een professional, of we zoeken voor jou als werkgever een kandidaat die helemaal past binnen de openstaande positie bij jouw bedrijf, dus executive search in Enschede. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een baan in een nieuwe sector? Wil je voor je werk de wereld rondreizen? Of zoek je juist een baan waarbij je meer tijd met je familie door kunt brengen? In het netwerk van Q-Logic vind je een vacature die bij je past. Met executive search ga jij binnenkort aan de slag bij de toppositie in Enschede waar je helemaal op je plek bent.

Persoonlijke ontwikkeling met hulp van Q-Logic

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, omdat je je verder wilt ontwikkelen? Laat Q-Logic je niet alleen helpen door middel van executive search in Enschede, maar neem ook deel aan (een van) onze leer- en ontwikkeltrajecten. Neem gerust eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Q-Logic is heel eenvoudig. Vul het contactformulier hier op de site in, bel 020-7601970 of stuur een mail naar info@q-logic.nl. Q-Logic verbindt werkzoekenden en werkgevers via executive search in Enschede!

  Meer informatie?  Versturen