Executive search

Voor toptalent in topfuncties
 • Vacatures € 80.000 - € 150.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Aan de slag als topman of topvrouw

Ook als ervaren vakman of -vrouw op de arbeidsmarkt kan het zijn dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Dan wil je niet helemaal bij nul beginnen. Schakel daarom Q-Logic in voor executive search in Breda. Wij verbinden betrouwbare medewerkers aan bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe collega voor een hoge positie binnen hun bedrijf. Ben jij die nieuwe topman of topvrouw, of ben je als bedrijf op zoek naar een betrouwbare nieuwe collega? Neem dan contact op om de mogelijkheden van executive search in Breda te bespreken met Q-Logic.

Wat is executive search?

Executive search is niet ‘zomaar’ werving en selectie. Het wordt ook wel headhunting genoemd, en is een manier van recruitment waarbij bedrijven zoals Q-Logic werkgevers adviseert over nieuw personeel voor topfuncties. Ook gaan wij op zoek naar betrouwbare kandidaten voor de openstaande functie.

Denk hierbij onder andere aan het bestuur van een bedrijf, commissariaten of management. Integriteit en vertrouwelijkheid zijn binnen deze functies ontzettend belangrijk. Een open vacature is in deze gevallen vaak niet ideaal.

Door middel van executive search vinden wij in Breda de meest geschikte kandidaat. Hierbij gebruiken we ons grote netwerk om de nieuwe topman of -vrouw te vinden.

executive search breda

Wie zijn wij?

Q-Logic gaat al sinds 2014 aan de slag met executive search in Breda. Hierbij staan de kernwoorden transparant, discreet en integer voorop. Ook werken we zeer kritisch, pragmatisch en resultaatgericht. Wij vinden professionals en vacatures in verschillende branches, waaronder:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Marketing
 • Engineering

Executive search in Breda door Q-Logic

Als werkzoekende kunnen we je dus in contact brengen met een bedrijf dat op zoek is naar een kandidaat voor een toppositie. Ben je toe aan een carrièreswitch maar wil je niet bij af beginnen? Ben je op zoek naar een baan waarmee je de hele wereld afreist? Of wil je juist meer tijd doorbrengen met je familie en een baan vinden die dichter bij je huis in de buurt is? Q-Logic vindt de juiste vacature voor je. Ook kunnen we voor jou als werkgever een kandidaat vinden die aan al je criteria voldoet. Wanneer we het hebben over executive search in Breda, hebben we het over het algemeen over posities met een salaris van boven de €80.000. Wil jij binnenkort in zo’n toppositie aan de slag? Neem dan contact met ons op.

Verdere ontwikkeling

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan om je verder te ontwikkelen, biedt Q-Logic meer opties dan alleen executive search in Breda. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten. Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op, en we vertellen je graag meer.

Neem eenvoudig contact op

Je kunt eenvoudig contact opnemen met Q-Logic door hier op de site het contactformulier in te vullen. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 020-7601970 of door een mail te sturen naar info@q-logic.nl. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging binnen een topfunctie, vindt je het in het netwerk van Q-Logic door middel van executive search in Breda.

  Meer informatie?  Versturen