Executive search

Voor toptalent in topfuncties
 • Vacatures € 80.000 - € 150.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Geen simpele werving en selectie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, en wil je als leidinggevende aan de slag in een toppositie? Of is er een positie vrijgekomen binnen je bedrijf, en ben je op zoek naar een nieuwe collega die je echt kunt vertrouwen? Q-Logic helpt je door middel van executive search in Amsterdam. Executive search doet geen simpele werving en selectie, maar we gaan echt op zoek naar geschikte kandidaten voor hoge functies. We vertellen je graag meer over de details, en wat executive search in Amsterdam nu precies inhoudt.

Wat is executive search?

Executive search is dus iets anders dan werving en selectie. Maar wat is het precies? Executive search wordt ook wel headhunting genoemd, en het is een manier van recruitment die bedrijven adviseert voor de geschikte kandidaten voor hoge functies binnen een bedrijf.

Wanneer wij het hebben over executive search in Amsterdam, hebben we het over het algemeen over posities met een salaris van minimaal €80.000. Je kunt dan denken aan functies op bestuursniveau. Op deze niveaus zijn integriteit en vertrouwelijkheid heel belangrijk.

Q-Logic beschikt over een groot netwerk en de juiste vakkennis om de perfect passende kandidaat te vinden voor elke functie.

executive search amsterdam

Executive search in Amsterdam door Q-Logic

Ben jij een ervaren directeur of manager, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je misschien in een nieuwe sector aan het werk, of ben je op zoek naar een baan waardoor je meer van de wereld te zien krijgt? Q-Logic helpt je dan dus door middel van executive search in Amsterdam. Wij gaan altijd transparant, discreet en integer te werk. Bij het vinden van de positie die helemaal bij je past zij we kritisch, pragmatisch en resultaatgericht. We gaan door waar andere stoppen, en we begeleiden je naar een baan waar je helemaal op je plek zit.

Blijf je ontwikkelen

Wanneer je de hulp inschakelt van Q-Logic, betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat jij jezelf wilt blijven ontwikkelen. Wij kunnen je echter niet alleen hiermee helpen door middel van executive search in Amsterdam, maar we bieden ook interessante leer- en ontwikkeltrajecten aan. Neem gerust eens contact met ons op, en vraag naar de vele mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Q-Logic is je betrouwbare partner voor executive search in Amsterdam. Al sinds 2014 gaan wij aan de slag met het in contact brengen van werkgevers en werkzoekenden, om zo tot een perfecte match te komen. Wij hebben al veel mensen aan een baan geholpen waarin hun krachten en talenten helemaal tot hun recht komen. Dit doen we onder andere binnen de volgende sectoren:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Marketing
 • Engineering

Neem contact met ons op

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Q-Logic te bieden heeft door middel van executive search in Amsterdam? Neem dan contact met ons op! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 020-7601970 of door te mailen naar info@q-logic.nl. Q-Logic helpt je aan een nieuwe positie waar jouw talenten tot hun recht komen door middel van executive search in Amsterdam!

  Meer informatie?  Versturen