Executive search

Voor toptalent in topfuncties
 • Vacatures € 80.000 - € 150.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Meer dan werving en selectie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als werknemer in een topfunctie? Schakel Q-Logic in voor executive search in Amersfoort. Ook wanneer er net een nieuwe functie binnen je bedrijf is vrijgekomen, en je als werkgever op zoek bent naar een professionele, ervaren en betrouwbare nieuwe collega kun je onze hulp inschakelen. Executive search is namelijk niet zomaar werving en selectie, maar wij gaan op zoek naar die ene topman of topvrouw die de juiste kandidaat is voor een hoge functie binnen jouw bedrijf. We vertellen je graag meer over executive search in Amersfoort, en wat Q-Logic voor je kan betekenen.

Wat is executive search?

Executive search is dus niet hetzelfde als werving en selectie. Maar wat houdt het dan eigenlijk wel in? Executive search, ook bekend als headhunting, is een specifieke manier van recruitment.

De headhunter, in dit geval dus Q-Logic, adviseert bedrijven over welke kandidaat het meest geschikt is voor een hoge functie binnen het bedrijf. Hier komt flink wat vakkennis, discretie en een goed netwerk bij kijken.

Wanneer we spreken over executive search in Amersfoort, hebben we het over functies met een salaris van minimaal € 80.000. Denk dus aan bijvoorbeeld functies op bestuursniveau. Integriteit en vertrouwelijkheid zijn in dit soort posities ontzettend belangrijk. In ons grote netwerk vinden wij de kandidaat die precies binnen het bedrijf past.

executive search amersfoort

Q-Logic aan de slag met executive search in Amersfoort

Wij verbinden dus kandidaten aan een openstaande vacature voor een hoge functie via executive search in Amersfoort. Wanneer jij als werkgever dus een openstaande functie heeft kunnen we je helpen, maar ook wanneer je als individu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging kun je terecht bij Q-Logic. Wil je bijvoorbeeld aan de slag in een nieuwe sector, een baan waarmee je de wereld over kunt reizen of juist een baan waardoor je meer tijd door kunt brengen met je familie? Bij Q-Logic ben je aan het juiste adres. Met executive search in Amersfoort vinden wij de baan die helemaal bij jou past.

Persoonlijke ontwikkeling

Schakel je de hulp in van Q-Logic omdat je je in een nieuwe positie verder wilt ontwikkelen? Overweeg dan ook om eens deel te nemen aan onze interessante leer- en ontwikkeltrajecten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen executive search in Amersfoort. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie zijn wij?

Q-Logic is jouw betrouwbare partner op het gebied van executive search in Amersfoort. Dit doen we al sinds 2014. Wij gaan altijd transparant, discreet en integer te werk. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn we bovendien kritisch, pragmatisch en resultaatgericht. Zo verbinden wij werkzoekenden en werkgevers in veel verschillende branches, waaronder:

 • Finance
 • IT
 • Business support
 • Marketing
 • Engineering

Contact opnemen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of heb je een openstaande functie binnen je bedrijf en ben je op zoek naar een topman of topvrouw? Schakel Q-Logic in voor executive search in Amersfoort. Neem contact op via het formulier hier op de site, bel 020-7601970 of stuur een mail naar info@q-logic.nl. Q-Logic verbindt werkzoekenden en werkgevers door middel van executive search in Amersfoort!

  Meer informatie?  Versturen