Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Vind talent in Enschede met engineering recruitment van Q-Logic

Zoek je een engineering professional die perfect past binnen jouw bedrijf? Of ben je een ambitieuze engineer en wordt het tijd om je carrière een boost te geven? Dan is onze engineering recruitment in Enschede echt wat voor jou! We matchen al sinds 2014 het juiste talent met de juiste functie. Zo vinden werkgevers en werknemers elkaar, en staan ze samen sterker. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vind het talent voor jouw onderneming

Heb je een bedrijf waar een engineering functie openstaat en waar je de perfecte man of vrouw voor zoekt? Schakel dan de hulp in van Q-Logic’s engineering recruitment in Enschede.

We brengen samen met jou het kandidaat- en functieprofiel in kaart. Wat voor iemand zoek je binnen jouw bedrijf? Waar moet je nieuwe collega aan voldoen om duurzaam je bedrijf te versterken? En wat voor functie staat er open? Zodra we dit duidelijk hebben gaan we aan de slag om voor jou de beste professional te vinden. Door ons uitgebreide netwerk weten we die binnen no time binnen te halen!

engineering recruitment enschede

Zet een nieuwe stap in je engineering loopbaan!

Ben je een ambitieuze engineering professional die klaar is om aan iets nieuws te beginnen? Vind dan je nieuwe uitdaging met onze engineering recruitment in Enschede! We brengen je talenten in kaart en vinden zo je nieuwe droombaan. Het is belangrijk dat je werk goed bij je past; het is immers een groot onderdeel van wie je bent. Uit je werk haal je je uitdagingen en zelfrespect , waardoor je je blijft ontwikkelen. Je staat nooit stil met met de engineering recruitment in Enschede van Q-Logic!

Onze werkwijze

Bij Q-Logic staat een persoonlijke benadering centraal. We zitten niet vast aan opgelegde targets, dus kunnen we kijken naar jouw persoonlijke eigenschappen. Bij ons ben je geen nummer! Geen enkele functie, bedrijf of professional is hetzelfde, en daar spelen we graag op in. Bij ons kun je dus de volgende zaken verwachten:

 • Jouw wensen zijn de basis voor onze samenwerking
 • Ondernemende consultants die precies weten wat ze doen
 • Specialisten in jouw vakgebied
 • Experts in teammanagement en het herkennen van talent

Kies dus Q-Logic!

Wil je ook jouw talent vinden met onze engineering recruitment in Enschede? Of heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier op de website in, dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Je kunt ook mailen naar info@q-logic.nl of ons telefonisch bereiken via 020-7601970. De Q-Logic engineering recruitment in Enschede matcht professionals en bedrijven perfect met elkaar!

  Meer informatie?  Versturen