Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Q-Logic vindt jouw engineering talenten in Breda

Heb je een vacature openstaan voor een engineering professional binnen jouw bedrijf? Of ben je een ambitieuze engineer die toe is aan het zetten van een nieuwe carrièrestap? Dan is de engineering recruitment in Breda van Q-Logic echt iets voor jou. Samen met jou zoeken we het juiste talent bij de juiste functie, zodat iedereen elkaar sterker maakt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Zoek en vind dé professional voor jouw engineering vacature

Heb je binnen jouw bedrijf een engineering functie openstaan en zoek je daarvoor de perfecte man of vrouw? Schakel dan de engineering recruitment in Breda van Q-Logic in. Samen met jou brengen we het functie- en kandidaatprofiel in kaart.

Waar moet jouw nieuwe collega aan voldoen, en hoe kan hij of zij je onderneming versterken? Je bent natuurlijk op zoek naar iemand die duurzaam van toegevoegde waarde is voor je team, de cultuur en de ambities van de organisatie. Welke kwaliteit moet je nieuwe collega hebben? Zodra dit vastligt starten we onze zoektocht. We beschikken over een groot netwerk aan professionals en high potentials, dus we vinden zeker een geweldig talent voor jouw functie!

engineering recruitment breda

Klaar voor die nieuwe stap in je carrière?

Ben je een engineering professional en ben je klaar voor iets nieuws? Spring dan met de engineering recruitment in Breda van Q-Logic in het diepe! We kijken samen met jou naar je talenten en vinden zo de baan die perfect bij je past. Je werk is een groot onderdeel van wie je bent; het geeft je uitdaging, zelfrespect en het is een mooie manier om jezelf te blijven ontwikkelen. We helpen je graag met het vinden van een nieuwe droombaan, op basis van je talent en potentie. Via ons kun je verder groeien, zakelijk én persoonlijk.

Wie wij zijn

Bij Q-Logic vinden we een persoonlijke benadering ontzettend belangrijk. We zijn zelfstandige ondernemers en zitten niet vast aan opgelegde targets. Daardoor kunnen we kijken naar jouw persoonlijke omstandigheden. Geen enkele professional of functie is namelijk hetzelfde. Daarom kun je de volgende zaken van ons verwachten:

 • Ondernemende consultants die precies weten waar ze op moeten letten
 • Altijd een specialist in jouw vakgebied
 • Experts in teammanagement en het herkennen van talent
 • Jouw wensen als basis voor onze samenwerking

Neem dus contact met ons op!

Ook met ons aan de slag om op zoek te gaan naar jouw engineering talent met recruitment in Breda door Q-Logic? Of wil je meer informatie over wat we voor jou of je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door het formulier op de website in te vullen. Ook kun je mailen naar info@q-logic.nl of bellen naar 020-7601970. Vind jouw engineering talent met recruitment in Breda van Q-Logic!

  Meer informatie?  Versturen