Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Werkgevers en werkzoekenden verbinden

Ben je op zoek naar een engineering professional die aan de slag gaat binnen je bedrijf? Of ben jij juist die engineer die een nieuwe baan zoekt? Neem contact op met Q-Logic voor engineering recruitment in Amsterdam. Wij verbinden werkgevers met werkzoekenden via ons grote netwerk. Wil je meer te weten komen over onze services, engineering recruitment in Amsterdam of de vacatures die beschikbaar zijn bij ons? Neem dan snel contact met ons op!

Engineering recruitment in Amsterdam

Wanneer werkgevers op zoek gaan naar een nieuwe collega, merken we dat ze heel veel waarde hechten aan het cv van de potentiële kandidaten. Natuurlijk is werkervaring belangrijk, maar het is niet de enige factor waar je rekening mee zou moeten houden.

Wanneer je ons inschakelt voor engineering recruitment in Amsterdam, houden we rekening met verschillende factoren zoals kennis, kunde, persoonlijkheid en skills. Deze factoren gebruiken wij om de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Ben je juist op zoek naar een ervaren vakman of vakvrouw die een topfunctie binnen je bedrijf kan bekleden? Dan gaan we aan de slag met executive search, en besteden we nog eens extra aandacht aan factoren als integriteit, vertrouwelijkheid en ervaring in bestuursfuncties.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een young professional vol onontdekt talent, of een topman of -vrouw die een hoge functie in je bedrijf kan bekleden, Q-Logic vindt de geschikte kandidaat!

engineering recruitment amsterdam

Een carrière als engineer

Natuurlijk helpen we met engineering recruitment in Amsterdam niet alleen maar bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Ook wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe baan, ben je bij Q-Logic aan het juiste adres. Aan de hand van je talenten en vaardigheden vinden we namelijk een vacature in ons netwerk bij een bedrijf waar jij echt op je plek bent. Bovendien hebben we verschillende leer- en ontwikkelingstrajecten die zich focussen op onder andere persoonlijkheidsontwikkeling, solliciteren en het maken van een goed LinkedIn profiel. Deze trainingen zijn niet alleen ideaal voor starters, maar ook mensen met jarenlange ervaring kunnen er veel van opsteken. Wil je meer weten over deze trajecten of ben je benieuwd naar de beschikbare vacatures? Neem dan contact met ons op!

Wie wij zijn

In 2014 zijn wij begonnen om werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen. Dit doen we onder andere door middel van engineering recruitment in Amsterdam. Echter is engineering niet de enige branche waarin we actief zijn. Zo vind je in ons extensief netwerk ook bedrijven en professionals in onder andere:

 • IT
 • Marketing
 • Business support
 • Sales
 • Finance

Vrijblijvend contact opnemen

Wil je meer weten over engineering recruitment in Amsterdam, je inschrijven voor een van onze leer- of ontwikkelingsprojecten of ben je benieuwd naar welke vacatures er beschikbaar zijn? Neem dan contact op via het formulier hier op de site, bel 020-7601970 of stuur een mail naar info@q-logic.nl. Q-Logic verbindt werkgevers en werkzoekenden door middel van engineering recruitment in Amsterdam!

  Meer informatie?  Versturen