Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
 • Vacatures tot € 80.000
 • Trusted advisor
 • Multichannel-search
 • Vast en interim

Baan of collega vinden via Q-Logic

Q-Logic helpt bedrijven en werkzoekenden door middel van engineering recruitment in Amersfoort. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe collega die perfect binnen je team past, of dat je aan de slag wilt gaan bij je droombaan, het kan via Q-Logic. Wij gebruiken hiervoor ons zeer extensieve netwerk. Wil je meer weten over engineering recruitment in Amersfoort, of ben je benieuwd naar de beschikbare vacatures? Neem snel contact met ons op!

Talenten in engineering

Wanneer je als werkgever op zoek bent naar een nieuwe medewerker die helemaal past binnen je team, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de juiste factoren. Dat is zeker niet altijd even makkelijk. Schakel daarom Q-Logic in voor engineering recruitment in Amersfoort.

Een goede engineer herken je namelijk niet alleen aan een indrukwekkend cv. Ook andere factoren spelen hierbij een rol, zoals kennis, kunde, persoonlijkheid en vaardigheden. Wanneer je op zoek bent naar een ervaren professional die een topfunctie binnen je bedrijf kan bekleden, zijn ook factoren als integriteit en betrouwbaarheid heel belangrijk. Q-Logic helpt je met het vinden van de juiste kandidaat door middel van engineering recruitment in Amersfoort.

engineering recruitment amersfoort

Aan de slag gaan als engineer

Natuurlijk helpen we niet alleen werkgevers via engineering recruitment in Amersfoort. Ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan kun je gebruik maken van het grote netwerk van Q-Logic. Samen gaan we op zoek naar een baan die helemaal bij jou past. Hierbij besteden we veel aandacht aan jouw vaardigheden en talenten. Met onze hulp vind je een nieuwe baan waar je helemaal op je plek bent. We helpen je ook door middel van leer- en ontwikkelingstrajecten. Deze zijn niet alleen bedoeld voor starters en young professionals, maar ook ervaren vakmensen kunnen hier veel van opsteken. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Meer dan engineering recruitment in Amersfoort

In 2014 is Q-Logic begonnen met werkgevers in contact brengen met werkzoekenden. Sinds die tijd hebben we een indrukwekkend netwerk van bedrijven en vakmensen opgebouwd. Niet alleen met betrekking tot engineering recruitment, maar we zijn ook actief in heel veel andere branches. Denk bijvoorbeeld aan:

 • IT
 • Marketing
 • Business support
 • Sales
 • Finance

Contact met Q-Logic

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan in engineering, of wanneer je nieuwe personeel aan wilt nemen dat perfect binnen je bedrijf past, neem je contact op met Q-Logic voor engineering recruitment in Amersfoort. Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 020-7601970 of een mail sturen naar info@q-logic.nl. Vind je nieuwe collega of je droombaan via engineering recruitment in Amersfoort door Q-Logic!

  Meer informatie?  Versturen