Business support

Q-Logic: vindt de goede match voor iedere business support functie!

Ben je werkzaam in business support en toe aan een nieuwe uitdaging? Of heb je een bedrijf en zoek je de perfecte business support collega die de touwtjes stevig in handen heeft? Neem dan contact op met Q-Logic! Al sinds 2014 zorgen we dat we bedrijven en werknemers perfect met elkaar matchen. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Je vindt ons in Amsterdam, Amersfoort, Enschede en Breda.

Over ons

Q-Logic is expert in alles wat met recruitment te maken heeft in Amsterdam, Amersfoort, Breda en Enschede. Door ons grote netwerk aan bedrijven en werknemers matchen we feilloos de juiste ambitieuze kandidaten met het bedrijf waar ze perfect passen. Zo krijgen werknemers de kans om zich te ontwikkelen, en worden bedrijven nog net een stapje beter. We zijn experts in bijvoorbeeld:

  • Business support
  • IT
  • Finance
  • Marketing
  • Engineering

business support

Vind de perfecte baan in business support!

Ben je werkzaam in business support maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij een ambitieuze duizendpoot die perfect past in de business support sector? Neem dan contact met ons op! We hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers, en we vinden voor jou de juiste functie bij het bedrijf waar jij je helemaal op je plek voelt. Bovendien helpen we je verder groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. We ontdekken samen met jou welk talent je in huis hebt, waar je ontwikkelpotentieel zit en wat jij nodig hebt voor een succesvolle toekomst. Zo sta je nooit stil en haal je het beste uit jezelf!

Wij matchen de best business support professional met jouw functie

We weten als geen ander dat goede professionals je bedrijf echt beter maken. Wanneer je dus een functie voor een business support professional open hebt staat moet je bij Q-Logic zijn. We vinden binnen no time de juiste persoon voor jouw functie. Daarmee versterk je je bedrijf. Bovendien helpen we je met assessments, trainingen en coachingstrajecten om het beste uit jouw werknemers te halen, en daarmee dus ook het beste uit jouw onderneming!

Meer weten? Neem contact op!

Ben je benieuwd wat wij voor jou als business support professional of voor je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We zijn te vinden in Amsterdam, Amersfoort, Enschede en Breda. Als je het formulier op de website invult hoor je zo snel mogelijk van ons. Maar je kunt natuurlijk ook mailen naar info@q-logic.nl of bellen naar 020-7601970. Til je bedrijf of jezelf naar een hoger niveau met de business support recruitment van Q-Logic!

    Meer informatie?    Versturen