Sollicitatietraining

Wanneer heb jij leren solliciteren?

Gek eigenlijk: Je krijgt les in lezen en schrijven, autorijden en zelfs zwemmen, maar niet in succesvol solliciteren. Je wordt na je studie of ontslag zonder pardon in het diepe gegooid, terwijl vrijwel niemand wordt geboren als succesvolle sollicitant. Tot je verbazing lijkt het ook nog alsof anderen wél moeiteloos slagen, terwijl jij aan het spartelen bent! Wees gerust, heel veel mensen hebben moeite om een interviewer te overtuigen van hun kwaliteiten. Gelukkig is het cliché waar: solliciteren is een vaardigheid die je gewoon kunt leren.

‘WEDDEN DAT WE JE BINNENKORT KUNNEN FELICITEREN MET EEN NIEUWE BAAN?’

Je hebt een vacature op het oog die helemaal aansluit op jouw profiel. Maar hoe ga je ervoor zorgen dat je niet degene wordt die nét naast de baan grijpt? Dankzij onze jarenlange ervaring in de selectie- en wervingsbranche weten wij precies waar werkgevers naar zoeken en kunnen we jou daarom ook heel gericht en individueel coachen. Is een sollicitatietraining niet confronterend? Ja, vaak wel, maar het is absoluut de meest effectieve manier om het maximale resultaat te behalen. Zo ben je optimaal voorbereid op je gesprek en kun je met veel meer zelfvertrouwen het echte sollicitatiegesprek ingaan.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SOLLICITATIETRAINING?

Ben je nog niet overtuigd? Vooruit, dan geven we je hieronder nog even de redenen waarom je bij ons aan het juiste adres bent:

√  Je kunt standaard binnen 48 uur bij ons terecht, ook in het weekend en in de avond. Daarnaast bieden we een premium service aan waarbij we je binnen 24 uur kunnen trainen!

√  We leren je omgaan met zenuwen, werken aan je zelfvertrouwen en hoe je jezelf op natuurlijke wijze kunt verkopen.

√  We werken alleen aan de punten die voor jou relevant zijn en helpen je jouw competenties en motivatie verwoorden.

√  De trainer weet dankzij jarenlange ervaring als recruiter waar de werkgever naar zoekt.

√  Je krijgt na de training een gedegen adviesrapport waarmee je zelf na de training kunt blijven oefenen.

Heb je nog vragen over onze aanpak? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag een goede beslissing te nemen voor jouw situatie.

    Meer informatie?    Versturen