360 GRADENFEEDBACK

Fase: ontwikkelen, functioneren en beoordelen.

Doel: feedback verkrijgen op het gebied van vaardigheden, capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en andere werkgerelateerde kenmerken.

Hoe het werkt

Constructieve feedback is essentieel voor de ontwikkeling van je medewerkers. De 360 gradenfeedback-test geeft jouw mensen gedetailleerde feedback op hun vaardigheden, capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en andere werkgerelateerde kenmerken.

De medewerker ontvangt feedback van verschillende kanten (360 graden). Van zichzelf, van managers, medewerkers, collega’s, (interne) klanten en andere relevante partijen. Zo leert een medewerker hoe hij/zij zichzelf ziet, maar ook hoe hij/zij overkomt op anderen. Ook beoordeelt dit assessment het belang van bepaalde competenties voor een functie, geeft het inzicht in sterke en zwakke punten en vormt het de basis voor een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP). 

Afnametijd: +/- 25 minuten

Vorm: gemiddeld 60 vragen. Gesloten en 3 open vragen, plus de mogelijkheid om een eigen, open vraag toe te voegen. 

Terugkoppeling: uitgebreide rapportage met score-overzichten en verschillen ten opzichte van respondentgroepen. Competenties en scores zijn op 4 niveaus uit te vragen: beginner, operationeel, tactisch en strategisch.

Meer weten over dit assessment? Neem dan contact met ons op.

    Meer informatie?    Versturen