Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
  • Vacatures tot € 80.000
  • Trusted advisor
  • Multichannel-search
  • Vast en interim

Opdrachtgevers aan het woord

Wat vinden onze opdrachtgevers van onze dienstverlening? Deze recente referenties geven je een inkijkje in onze werkwijze en dagelijkse praktijk.

“De mensen van Q-logic zijn ook kritisch”

Victor van den Berg, CEO bij Radiuz: 

“Het werving-en-selectieproces; het is voor mij net zoiets als kantoorautomatisering. Het moet het doen en ik moet er vooral geen last van hebben. Daar zorgt Q-logic bij ons al een aantal jaren voor. Eerst als single supplier, maar nu we fors gegroeid zijn, werken we ook met andere partijen. Het is goed om wat vergelijkingsmateriaal te hebben en Q-logic zit altijd in de benchmark. In plaats van vluchtig en sales-gedreven, wat arbeidsmiddeling soms kan zijn, richt Q-logic zich meer op het proces.”

Verbindend en betrokken

“Roger van Bemmelen, met wie ik het meeste contact heb, is warm, verbindend, professioneel en heel betrokken. Ik heb bijvoorbeeld graag dat kandidaten die bij ons willen komen werken geen andere procedures hebben lopen. Waarom dat zo is, legt hij kandidaten altijd goed uit. En als dat eens niet lukt, is hij daar eerlijk over. Ook worden alle onderhandelingen professioneel en binnen de gestelde tijd en het budget uitgevoerd. Hij behartigt mijn belangen op een goede manier, maar óók die van de kandidaat. En zoals dat hoort als sterke partner, zijn de mensen van Q-logic ook kritisch. Het komt voor dat ik iemand niet wil aannemen en zij feilloos kunnen onderbouwen waarom ik dat juist wel zou moeten doen.” 

“Echt goed luisteren en onderzoek doen naar wat nodig is”

Dirk Renders, Commercieel Directeur DPG Media:

“Bij DPG Media hebben wij natuurlijk een eigen recruitmentafdeling, maar vaak heb je een bepaalde behoefte die je toch extern wilt vervullen. Dan werken wij graag samen met Q-logic. Al ruim drie jaar zijn zij voor ons de vaste recruitmentpartner. Waarin Q-logic uitblinkt, is echt goed luisteren en onderzoek doen naar wat nodig is. Ze vragen je het hemd van het lijf, bezoeken je op locatie, interviewen zelfs collega’s in een soortgelijke functie. En ze investeren veel tijd in het maken van een goed en helder profiel.” 

Eerlijk en oprecht

“De kwaliteit van de cv’s die Q-logic doorstuurt, is uitzonderlijk hoog. Kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk: liever één goed cv dan een heleboel cv’s waar je niks aan hebt. Zonde van de tijd. Ook hun eerlijkheid en oprechtheid waarderen wij. Soms zoeken we mensen in een bepaalde regio die wat lastiger is, en dan wil het misschien niet lukken. In plaats van ons ‘lastig te vallen’ met slechte cv’s, adviseren zij ons bijvoorbeeld om dan met een lokale partij samen te werken. We zijn erg tevreden over de samenwerking met Q-Logic – en in het bijzonder met onze contactpersoon Kim de Waal – en hebben Q-logic daarom ook voorgesteld bij andere afdelingen binnen ons bedrijf.” 

    Meer informatie?    Versturen