Recruitment solutions

Voor gedreven (young) professionals
  • Vacatures tot € 80.000
  • Trusted advisor
  • Multichannel-search
  • Vast en interim

Kandidaten aan het woord

Wat vinden onze kandidaten van onze dienstverlening? Deze recente referenties geven je een inkijkje in onze werkwijze en resultaten.

“Een recruiter met en naar mijn hart!”

Eefje Oostvogel, Marketeer bij Radiuz, sinds januari 2019:

“Roger van Bemmelen van Q-logic benaderde mij via LinkedIn. Radiuz zocht een allround marketeer en Roger had goed ingeschat dat dat een rol is die bij mij past. Het eerste contact was meteen super. Roger is vriendelijk, heeft humor en is heel open. Ook over zichzelf. Je voelt aan alles dat hij bij Q-logic zijn werk kan doen en inrichten zoals hij dat wil. De functie leek me een mooie uitdaging. En dat Radiuz met haar dienstverlening de wereld een beetje beter maakt, gaf de doorslag om ervoor te gaan.”

Vertrouwen

“Hij heeft mij geweldig begeleid naar een overeenkomst en ik kon met al mijn vragen over mijn lopende sollicitatieprocedures bij hem terecht. Na het ondertekenen van mijn contract bij Radiuz heb ik hem dan ook bedankt met een gepersonaliseerde fles wijn. De tekst op het kaartje? ‘Een recruiter met en naar mijn hart!’ Inmiddels drinken we geregeld koffie en heeft hij mij alweer geholpen met het vinden van een online marketeer voor onze afdeling.”

    Meer informatie?    Versturen