Werken bij Q-logic

Werken bij Q-logic betekent werken in vrijheid, synergie en verantwoordelijkheid. Bovenal betekent werken bij Q-logic ook ‘anders werken, samen groeien. Zo kom je in een ondernemend team terecht.

Wat betekent dit nu?

Q-logic is een coöperatie en tevens het eerste recruitmentbureau dat voor deze onderscheidende aanpak kiest. Onze werkwijze speelt in op de snel groeiende behoefte van ervaren recruitment professionals om vanuit eigenaarschap zelfstandig te kunnen werken. We hebben de vaste kantoortijden en beklemmende KPI’s overboord gezet. Bij onze coöperatie kun je gebruik maken van alle faciliteiten en bepaal je tegelijkertijd helemaal zelf hoe, wanneer en waar je wilt werken.

Spreekt dit je aan?

Heb jij jezelf bewezen als een uitstekende recruitment professional? Dan zouden we het leuk vinden om kennis met je te maken! Overigens kunnen kleine organisaties tot vier personen zich ook aansluiten als lid bij de coöperatie met desgewenst het behoud van eigen label. Stuur een open sollicitatie naar info@q-logic.nl, of neem telefonisch contact met ons op.

 

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2020 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close