Variabele Prestatie fee model

Het “variabele prestatie fee model” is een innovatieve constructie waarbij de opdrachtgever optimaal invloed heeft op de kwaliteit en de prijs van onze dienstverlening**. Dit resulteert in een optimale dienstverlening, die wij voor iedere nieuwe procedure kunnen aanpassen.

De fee is afhankelijk van een aantal beoordelingsfactoren. Hoe beter de inspanning tijdens de procedure, hoe beter de procedure wordt beoordeeld, des te hoger de fee. Deze meet c.q. beoordelingsfactoren zijn bijvoorbeeld: kwantiteit en/of kwaliteit van de aangeleverde cv’s, kwaliteit van de persoonlijkheidsmatch met de organisatiecultuur, de begeleiding van Q-logic tijdens de procedure etc..

De beoordelingsfactoren worden vooraf samen met u vastgesteld. Na afloop van de procedure beoordeelt u zelf het hele proces en bepaalt u de fee. Natuurlijk is dit altijd op basis van “no-cure-no pay”; u betaalt pas als de juiste match is gemaakt en de persoon bij u in dienst is getreden.

Bij deze constructie zijn de advertentiekosten inbegrepen.

** Voor het variabele prestatie fee model gelden speciale voorwaarden. Deze kun je opvragen bij Q-logic. In alle andere gevallen gelden onze Algemene Voorwaarden van het klassieke model.
Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2019 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close