Win sollicitatiecoaching!

 

Het moment van de sollicitatie: je hebt je CV uitgeprint voor je, goede vragen voorbereid en je bent 5 minuutjes te vroeg. Die baan is voor jou! Perfect toch? Zeker! Maar… er zijn ook van die sollicitaties die je liever vergeet: je klapt dicht, bent te laat, of je bent eventjes kwijt voor welk bedrijf je ook alweer had gesolliciteerd. Dit alles kan gebeuren natuurlijk, en als recruitment consultants hebben wij bij Q-logic van alles voorbij zien komen. Om je een beter gevoel te geven over die ene mislukte sollicitatie, zetten wij drie mooie blunder-voorbeelden voor je op een rij én geven wij jou bovendien de kans om sollicitatiecoaching te winnen t.w.v. 410 euro (incl. btw)!

Hocus Pocus: De grote verdwijntruc!
Dit is een speciale ‘blunder’ waar bijna al onze consultants wel bekend mee zijn: de zogeheten goochel-kandidaten. Dit zijn kandidaten die solliciteren, vervolgens op intake bij ons komen en daarna de potentiele nieuwe werkgever zouden ontmoeten – alleen, dit laatste gebeurde nooit. Van de aardbodem verdwenen, daar lijkt het op! Tip: als je na het eerste gesprek tóch denkt dat de baan niks voor jou is, laat het dan weten aan de consultant. De wereld is klein, en je wil elkaar niet later tegenkomen en bekend staan als die Houdini!
‘Ik ben er maar ik zie het kantoor niet!’
Oei, pijnlijk. Die kandidaat die even vergeten is te googlen van tevoren en heeft gemist dat het kantoor verhuisd is, om vervolgens een half uur te laat te komen. Een kleine moeite die je een 1-0 achterstand kan besparen. Check het bedrijf dus altijd eerst op internet, of vraag je consultant voor de zekerheid om bevestiging van de adresgegevens!
Speciale ‘hobby’s”
Na een intake bij ons op kantoor met een frisse jongeman leek het erop dat we een goede match hadden gevonden, dus werd de jongen voorgesteld bij de opdrachtgever. Maar wat bleek: de kandidaat had wel een heel interessante hobby opgeschreven op zijn CV, namelijk ‘vrouwen’. Dat is natuurlijk niet alleen lichtelijk awkward, maar ook vrij onprofessioneel. Helaas was deze bijzondere hobby aan onze aandacht ontsnapt en kreeg de opdrachtgever dit CV op zijn tafel, die natuurlijk vriendelijk bedankte. Kandidaten, in je CV mag je dicht bij jezelf blijven maar het is geen Facebook hè!
Win sollicitatiecoaching!
Geen paniek, solliciteren hoeft helemaal niet eng te zijn en jij hoeft ook geen blunders te maken. Met de juiste voorbereiding en maatregelen maak jij een verpletterende indruk en pak jij die droombaan!
Met 3 uur sollicitatiecoaching van talentcoach Marianne Dekker** moet dat helemáál goed komen. Samen met Marianne leer je in de eerste 2 uur hoe je je optimaal voorbereidt en hoe jij jezelf kan presenteren tijdens het gesprek. In de week voorafgaand aan je sollicitatiegesprek ga jij je nog 1 uur in de specifieke vacature verdiepen met behulp van de coach. Hierna ben je klaar om een succesvol gesprek neer te zetten!
Doe mee met de volgende prijsvraag om bovenstaande te winnen: “Wat is jouw ergste blunder in het solliciteren?” Het grappigste, leukste / origineelste verhaal krijgt van ons sollicitatiecoaching cadeau!

Dus heb jij een blunder die je wil delen met ons en kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken voor jouw volgende gesprek? Reageer dan op deze mail met je CV in de bijlage. Meedoen kan tot 31 juli!

**Naast sollicitatiecoaching biedt Marianne Dekker voor loopbaanbegeleiding- en keuze o.a. de volgende mogelijkheden aan:
• Naast de uitgebreide sollicitatie coaching van 3 uur zoals hierboven weergegeven, kun je ook gewoon per uur (sollicitatie) coaching sessies via Skype volgen.
• Big Five test: Deze test geeft je een volledig beeld van jouw persoonlijkheid. Wat is jouw grondhouding, werkhouding en interactiestijl?
• Competentie Assessment: Deze analyse geeft je aanleg van je competenties weer. Helpend om te kijken of het past wat er in een functie gevraagd wordt.
• Talent Scan: Binnen een achttal verschillende werkthema’s (bijvoorbeeld samenwerken, projectmatig werken en klantrelaties opbouwen) wordt er in kaart gebracht wat jouw krachten, valkuilen en uitdagingen zijn. Ook krijg je tips om aan je uitdagingen te werken.
• Drijfverenanalyse: In deze analyse gaan we op zoek naar jouw intrinsieke motivatie: wat motiveert jou, inspireert jou en welke werkomgeving en mogelijkheden horen daar bijvoorbeeld bij?
Nieuwsgierig naar een van bovenstaande mogelijkheden? Reageer dan op deze mail met je vraag of verzoek en wij nemen contact met jou op!


Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2019 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close