Jochum Dekker


		Jochum		 		 Dekker
Naam:
Jochum Dekker
E-mail:

Ik ben een mensen mens, een heerlijk cliché en container begrip, dat weet ik maar het is gewoon zo! Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en de persoon achter de mens te ontdekken met wie ik in gesprek ben. Doordat ik een nogal snelle denker ben, verbind ik makkelijk zaken en onderwerpen aan elkaar wat in mijn ervaring vaak lijdt tot leuke en authentieke gesprekken met mensen.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en ga ik regelmatig op pad met mijn vrouw, die dingen staan hoog op de prioriteiten lijst. Ook ben ik regelmatig met mijn zoons op pad op onze “mannen dagen” dan gaan we naar voetbalwedstrijden of andere leuke “echte mannen” dingen doen. Ons 5e gezinslid Jimmy is mijn trouwe partner op de vroege zondagmorgen als we gaan hardlopen in het bos, heerlijk om samen even te rennen zo dingen te overdenken en te genieten van natuur. Ik houd van zeilen, skiën, koken en lekker eten in, het liefste, goed gezelschap van vrienden en familie.

In mijn professionele loopbaan ben ik inmiddels ruim 13 jaar actief in de arbeidsbemiddeling. Ik doe dit al zo lang omdat dit voor mij simpelweg de leukste baan is die er is! Rode draad in het verhaal is dat de focus altijd ligt op het duurzame en menselijke aspect in het succesvol oplossen van personele (HRM gerelateerde) capaciteit vraagstukken bij mijn opdrachtgevers. Dat realiseren, voor lange termijn, daar krijg ik nog elke dag veel energie van!

Om zowel bij de HR professional (kandidaat) als de opdrachtgever een glimlach of lichte euforie waar te nemen, omdat zij samen de chemie en aansluiting hebben om mooie resultaten te gaan boeken....., dat is goud!

Werk doen wat je leuk vindt en waar je passie zit, is niet iedereen gegeven maar laten we kijken hoe dicht we bij dat doel kunnen komen!
Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2020 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close