Bart Ghysels


		Bart		 		 Ghysels
Naam:
Bart Ghysels
E-mail:

Bart Ghysels

Leeftijd : 43 jaar

Houdt van: "Windsurfen, snowboarden, fitness, lekker eten en drinken en zo nu en dan op stap gaan en op vakantie gaan naar verre bestemmingen om cultuur op te snuiven en te genieten van zeer mooie avonturen. Daarnaast houd ik van mijn werk. Ik vind het leuk om de juiste match te realiseren en te luisteren naar de wens van de klant en kandidaat en deze bij elkaar te brengen."

Waar ga en sta ik persoonlijk voor: "Jarenlange ervaring in de recruitment heeft me geleerd geen aannames te doen en per procedure in te zoomen op specifieke eisen. Bij de kandidaat wil ik graag weten wie er achter de intake schuil gaat om zo een dusdanige goede match te realiseren met maar een paar passende vacatures. Ga voor kwaliteit!"

Waarom Q logic? "Q-logic spreekt me aan omdat ik hou van vrij kunnen ondernemen na jarenlang voor grote organisaties gewerkt te hebben. Ik wil weten hoe het is om als eigen ondernemer verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen business en daar het verschil in te kunnen maken. Tevens spreekt de manier van werken me erg aan omdat ik al jarenlang fan ben van Ricardo Semler, een management goeroe uit Brazilië."

Contact

Q-logic - Hoofdkantoor
Zekeringstraat 46
1014 BT AMSTERDAM

T: 0207601970
M: info@q-logic.nl

© Copyright 2020 Q-logic Algemene voorwaarden Privacy statement
OTYS Recruiting Technology
Q-logic gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close